Srbeč penis (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Caarmen -> Srbeč penis (17.1.2010 14:53:15)

S partnerjem sva skupaj 10 let. Nikoli nisem imela težav z vnetji ali glivicami. Sedaj sem dobri dve leti po porodu in možu se večkrat naredijo na penisu rdeče pikice, ki ga grozno srbijo. Kaj priporočate?

mateyka -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 14:55:13)

pregled pri urologu?

Caarmen -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 15:00:34)

Naj omenim še, da pikice (kadar pač ratajo) vedno ratajo par ur po seksu.

Klemy82 -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 15:06:11)

A ste že kdaj slišali za glivice ? K zdravniku po kremo pa mazat- OBA!!!

kjava -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 18:01:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

A ste že kdaj slišali za glivice ? K zdravniku po kremo pa mazat- OBA!!!

Dej se tok razburjat no. Glih na urgenco jima pa res ni treba zarad tega. Sicer bi jaz tud najprej pomislila na glivice. a tebe pa praviš, da te nič ne srbi ?

mateyka -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 18:51:24)

lahko se zgodi da njo res ne srbi in nima simptomov. samo pismu, da greš k zdravniku, če dobiš pike po lulčku vsakič ko seksaš. in ja, tudi ženska se mora zdravit, če so glivice (pravzaprav ne vem če je sploh kaka spolna okužba kjer se ne zdravita oba pod "mus"), ker če se ne, mu jih sproti daješ in jih spet faše ob odnosu in se jih ne bosta znebila.

Caarmen -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 19:38:38)

Mene ne srbi nič. Pikice pa ne dobi po vsakem seksu. Pojavljajo se na obdobja in to samo odkar sem po porodu...

mateyka -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 19:58:50)

jaz bi šla vseeno k zdravniku. tvoja sluznica v nožnici je še vedno tanjša, če ni dolgo od poroda in se lažje pojavi kaka okužba. in potem jo seveda posledično lahko dobi tud on.

BOOMER -> RE: Srbeč penis (17.1.2010 21:07:57)

evo malo skačem not, sem ravno opazila dilemo...

strinjam se, da vse skupaj je slišat ko candida. Jaz sem jo staknila po porodu, malo zaradi stresa pa diete. Simptomi v bistvu taki kot si opisala za tvojega. G je naročil mazanje obeh, spolni odnos pa s kondomom. Minimalno zdravljenje 2tedna. Ne rabi pa k G, Daktarin krema se dobi mislim da brez recepta (no gel se dobi). Precej hitreje pa gre seveda zadeva stran še z dieto.

tko da - previdno pa bo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kalbo -> RE: Srbeč penis (18.1.2010 8:32:55)

Pa po seksu se je treba umit, obvezno, če ti rata je treba it pa še lulat, ker je tud v zdravi nožnici polno bakterij, ki lahko zakuhajo lepo vnetje, ki boli ko hudič. Vnetje obmodka se temu reče, boli pa tako, kot bi te kdo direkt v jajca prtegnu.

kjava -> RE: Srbeč penis (18.1.2010 12:09:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen

Mene ne srbi nič. Pikice pa ne dobi po vsakem seksu. Pojavljajo se na obdobja in to samo odkar sem po porodu...

Mogoče je glih obratno kot ponavad, namreč, da ženska ima izraženo vnetje, moški pa ne, čeprav je isto okužen s kandido.

softic -> RE: Srbeč penis (19.1.2010 8:42:39)

Nama se je ponavadi pojavilo kadar je eden izmed naju jedel antibiotike. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

BOOMER -> RE: Srbeč penis (20.1.2010 21:04:05)

ja to je značilno, ker antibiotik podre sluznično floro pa gre candida v akcijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Caarmen -> RE: Srbeč penis (22.1.2010 16:09:48)

Poleg kanestena in tablet sem še zbolela in dobila tudi antibiotike. Torej lahko pričakujem, da grem ponovno skozi "nadlogo" ko pojem antibiotike? Se bo to sploh kdaj končalo?

Stran: [1]