|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škotska - vzhodni del oz. otoki
17.1.2010 12:39:31   
Ribica **
Lani smo septembra v enem tednu "obdelali" Edinburgh, Inverness (Loch Ness) in zahodno obalo cisto do severa (do John O'Groatsa, Dunnet Head ipd.). Letos bi sli julija za 10 dni, v planu je najprej kaka dva dni Glasgowa, Fort William, misli smo it na otok Lewis, ampak se za en dan niti ne splaca (trajekt je cca 100 funtov za vse). Otok Skye je povezan z mostom, vsec nama je pa tudi Orkney (ki pa je spet na severu, kar smo ze videli). Je ze kdo bil na omenjenih otokih in lahko svetuje, kateri je bolj fajn za videt? Spali bi na otoku maksimalno dvakrat, ker nazaj na sever pa vseeno "moramo" user posted image  Gledat tjulnje, puffine in ostale morske zivali. Leteli bi pa v Glasgow.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škotska - vzhodni del oz. otoki
17.1.2010 12:49:47   
Anonimen
Hej, jst še nism bla na nobenem od omenjenih otokov, so me pa enx hotl odpeljat v millport je blizu glasgowa, ampak potem nismo šli zaradi dežja. Evo še stran:http://www.millport.org/.

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2010 9:14:30   
norge
Midva sva bila na SKy-ju. Noro, noro, NORO lepo. Priporočam. Na ostalih otokih nisva bila. Na Sky-ju sva tudi enkrat spala, v kampu. Je bilo pa precej komarjev, mene niti niso motili, ker  me ne marajo preveč, mojga pa :-)
V glavnem Sky toplo priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2010 9:17:55   
norge
Aja, mene pa zanima, a greste na potovanje z otroci? Kakšen pa je plan, če ni skrivnost, kam letite, s kom, kje boste prenočevali? Midva sva predelala celo Škotsko (tri tedne), Irsko, Anglijo itd.ampak še kar mal čakava, da bo mali večji (star je 4 leta), da spet gremo. Smo pa bolj kamperji in zna bit tudi julija zeloooo mrzlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2010 11:28:30   
viv_
Mi smo šli na Sky in Mull pa iz Mull-a potem še na izlet na Iono. Iona je brez avtov, tako da tja greš samo na izlet. Sky  je pa ful lep!

Ja, naz so napadali neki Midgisi - kot sand fly varianta, pikajo noro!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2010 19:11:02   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: norge

Aja, mene pa zanima, a greste na potovanje z otroci? Kakšen pa je plan, če ni skrivnost, kam letite, s kom, kje boste prenočevali? Midva sva predelala celo Škotsko (tri tedne), Irsko, Anglijo itd.ampak še kar mal čakava, da bo mali večji (star je 4 leta), da spet gremo. Smo pa bolj kamperji in zna bit tudi julija zeloooo mrzlo.

Ja, letos bo star 6 let, lani pa 5 let.

Lani smo sli tako:
Lj - Bologna z avtom, tam pustili, z Ryanairom v Edinburgh
V Edinburghu smo najeli rentacar (ze prej prek neta, pri Ryanairu oz. Hertzu), spali trikrat v Edinburghu, en dan smo sli popoldne do Glasgowa, ampak samo v en shopping center (smotani, kaj ces), potem smo sli proti Invernessu, tam spali 1x - ko smo prisli v Inverness, smo sli do Loch Nessa, potem pa na obisk v Forres zraven Moraya, kjer smo sli v zaliv Findhorn Bay. Naslednji dan smo sli spet do Loch Nessa, do Urquhart castla, potem pa cisto na sever, v Freswick. Tu smo spali v enem ful lustnem B&B, ki ga imata starejsa zakonca, imata psicko, ki je bila lani stara eno leto in ful igriva, je kar prav prisla, ker smo pogresali naso kuzo user posted image  Sli smo do zaliva v Freswicku (lahko pogledas na google earth) in do Wicka zvecer, pa je dezevalo in smo sli kar nazaj. Naslednji dan je bil pa najbolj super - smo sli do John O'Groatsa, na Shell beach, pa proti Dunnet headu, vmes smo gledali tjulnje - enih 5 jih je bilo v zalivu, pa seveda klife na Dunnet headu - je pa fuuuuuuuuul pihalo, tako da je mene in tamalega kar prestavljalo po plazi, smo lezali na vetru user posted image  Zapeljali smo se se do Thursa, pa smo bili ze mal sitni in smo sli nazaj v Freswic. Predzadnji dan smo se prakticno samo vozili, 10 ur smo bili v avtu, smo sli proti Dundeeju, ustavili smo se v destilarni Glenmorangie, pri Fort Georgu smo se samo ustavili spet in nadaljevali proti Aberdeenu in potem Dundeeju, kjer smo samo spali, naslednji dan zjutraj pa smo se odpeljali proti Edinbrughu, z Ryanariom do Bologne in z avtom domov.

Spali smo v hotelih verige Travelodge, potovali smo pa trije odrasli + en otrok, stroski so bili (brez dodatnih stroskov z Ryanairom user posted image ) cca 400/odraslo osebo - spanje, letalo, cestnine, parkirisce v Bologni, parkirnine na Skotskem.

Ce te se kaj bolj podrobno zanima, mi pa na ZS pisi. user posted image

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2010 9:37:25   
norge
OOOO, super. Hvala ti. Tale travelodge je pa res luštna in ugodna varianta. Pa ste si že vse vnaprej rezervirali? No saj te še kaj kontaktiram na zs. 

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2010 17:01:09   
Ribica **
Ja, mislim, da smo nekje junija rezervirali za september - s tem, da je bila druzinska soba (zakonska postelja + kavc v nivoju .. loceni lezisci) 29funtov/noc v Invernessu in Dundeeju - ful ugodno. V Edinburghu pa 42gpb.

B&B na severu pa nima več spletne strani user posted image

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?