tanaja* -> Nagci na morju (29.6.2005 19:13:02)
|
Cukrmali strahu pred psom ne moreš skriti, pa če se še tako trudiš:)-:)-:)-. Psi strah zavohajo. S tem, ko svojega :duda: (avtomatsko zaradi svojega strahu) "skrivaš" pred kužki, mu delaš medvedjo uslugo. 100 % si upam trditi, da se bo tudi tvoj :duda: bal psov! Kot sem že prej napisala, imam 7 psov. Pa ne 7 luštnih maltežančkov (da ne bo pomote- so prav luštni in prisrčni kužki :) ), ampak 5 bulterierjev, 1 bordojsko dogo in 1 dalmatinca! In prav vsi so vsak dan vsaj 8 ur na dan v stiku z mojim 5 letnim sinom in 3,5 mesečno hčerko. Seveda, pod mojo kontrolo. Psi so zelo družabna bitja in večina jih obožuje otroke. Poglej si moj album, boš videla kako Žiga uživa s psi. Bom dodala še kakšne slikice:bravo::bravo::bravo:. Ti povem en šolski primer: soseda se panično boji psov. Seveda se jih njen 4 letni sin tudi. Doma imajo husky-ja. Naš Žiga je posledično zaradi naših psov, izjemno domač tudi s tujimi psi. Sta šla z babi eno leto nazaj k njim na obisk. Husky je bil kot vedno:grrr::grrr::grrr: privezan. No, ga je lastnica spustila in Žiga je šel k njemu (čeprav ga vedno opozarjam naj ne boža tujih psov, ker niso vsi taki kot so naši). Objel ga je in rekel : "Moj, moj, a si kej priden?" V tistem mu je pes skočil v obraz. Na srečo ni bilo nič hujšega. Hočem povedati, da s tem, ko je mamica kar naprej podila otroka stran od psa, je ta pes zasrovražil vse otroke. Ugotovil je, da sedaj ko je otrok pri hiši, je on manjvreden in je padel pod lestvici navzdol. S tem je naredila škodo tudi psu, ki vse otroke meče v isti koš. Če se res tako zelo bojiš psov, pojdi z :duda: na ogled kakšne male šole za pse ali agility-ja. Ali pa razstave . Vsak lastnik te bo opozoril, če se pes ne pusti božati. Idealno je npr., ko imajo kakšna kinološka društva dan odprtih vrat. Res pojdi, mogoče se boš ti otresla strahu, pa še :duda: se bo navadil psov in kako se z njimi rokuje:bravo::bravo::bravo:. Pa lep pasji pozdrav:)-
|
|
|
|