Hope2 -> RE: preproga (21.1.2010 10:20:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Ve, ki imate ta velike puzzle - se mogoče spomnite katere znamke so? Namreč ne najdem takih, ki bi bili res veliki in da nimajo na sredini tistih črkic in številk za snet. Imam občutek, da se bojo te številke ves čas zatikale in snemale? Ne ne bodo so zatikale in snemale, jih bo pa otrok prejkoslej začel ven jemat, pa nič hudega, se bo učil[sm=smiley36.gif]. Videla sem jih v babycentru, pa pikapolonici, pa ne vem še kje, skoraj povsod, mislim da tudi v leclercu. Edino če je kak manjši del puzzlic, sem jaz ven pobrala, da ne bi v usta dal in se zadušil. Drugače pa sem brala, da punce spodaj s selotejpom zalimajo in potem nič ven ne leze in otrok težko ven vzame. Se pa otrok malozamoti, ko jemlje puzlice ven, tak da meni salotejpt ni bil idealka[sm=smiley1.gif]. Se pa pod puzzli vedno nabira ful svinjarije in moraš pazit, ker drsijo Je pa enkrat ena v preteklosti zalimala link od ta velikih puzzle 1mx1m. Malo poguglaj če najdeš, niso pa otroške, so za telovadnice se mi zdi. Sem pa pred leti videla, da imajo v tujini tudi otroške 1x1m http://www.budoshop-sp.si/catalog/category-52-trening-oprema-tatami-blazine-page-1.html
|
|
|
|