|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gledanje TV in dojenčki!
28.6.2005 21:08:09   
eva1
Moja kolegica ima 4 mesece starega fantka! Zanj nima nič igrač in kadar mora kaj narest(kosilo, pospravit...) ga enostavno da v lupinco in pred Tv, pa je mir(tudi po 1 uro ali več)! Jaz ji pravim, da dojnčke ne smeš dajati pred TV, a ravna pa svoje! Pa me je prejle vprašala zakaj pa ne smeš pustiti da :duda: gledajo TV? Hm...pa sem ostala brez besed!
No a katera ve, zakaj :duda: ne smejo gledat TV, kaj je lahko narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gledanje TV in dojenčki!
28.6.2005 21:16:23   
anitaz
Ta je pa zrela!Jaz sem tudi opazila,da Tjaša rada pogleda tv,ampak jo takoj stran obrnem!Jaz kot otrok sem veliko pregledala tv,pa od blizu,pa imam očala že od devetega leta.Ne vem če ravno zaradi tega,ampak valda da ni dobr da gleda tv že tako majhen otroček.Ko bo malo večji,bodo tako ali tako risanke na vrsti,ki pa jih otroku ne moreš odvzeti in bo že še čas za televizijo.Mamica očitno hoče imeti mir,pa se ji ne da ukvarjat o otrokom.Ko jaz kuham jo dam kar v stolček na pult ali pa na tla in se pogovarjam z njo,tako da skupaj kuhava:bravo:;)

To je moje mnenje...

Lp,
Anita

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gledanje TV in dojenčki!
28.6.2005 21:56:17   
vidja
Enkarat je ena zdravnica rekla, da ne ve posebnih razlogov zakajj ni dobro da dojenčki gledajo TV, kot to, da je preveč intenzivnih dražljajev naenkrat. To pa lahko povzroča slabo spanje, nemir...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gledanje TV in dojenčki!
28.6.2005 22:03:21   
Anonimen
Ja, to kar pravi Vidja, po moje.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gledanje TV in dojenčki!
28.6.2005 22:09:04   
malecka
točno tako je vidja naši :duda: ponoči podoživljajo dogodke in TV sploh ni primerna za njih. Tudi jaz sem opazila da moj rad gleda TV vendar ga vedno obrnem stran. Pri kuhanju pa ga imam na pultu in kuhava skupi.:bravo::bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gledanje TV in dojenčki!
29.6.2005 5:56:41   
leah
Jaz pa sem mneneja,da gledanje Tvja ni nič narobe,če le ni preblizu.Jaz ga moji pistim in ga full spremlje.Ok spet ne eno celo uro,ampak kakih 10 minut pa ja.akaj pa ne.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gledanje TV in dojenčki!
29.6.2005 6:56:23   
Bina01
Prehitro spreminjanje slik. Otrok jim ne more slediti. Preveč informacij na enkrat. Dojenček ne more slediti slikam, ga utrujajo, izgublja koncentracijo, napor za oči, ne razvija drugih interesov, ne pridobiva znanja, ki je primeren za njegov razvoj,...

Še moj osemletnik lahko gleda tv samo 1,5 ure na dan - pa še to le med vikendi. Dojenčica pa sploh ne.

Mi se lahko izbred tv umaknemo, ko ga imamo dovolj. Dojenček pa ne.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Gledanje TV in dojenčki!
29.6.2005 7:27:24   
alenkapk
Bi rekla enako kot Bina01. Seveda je pa pol tu še stvar navade. Če so od popolnoma malega navjeni zijat TV, to ostane.

:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Gledanje TV in dojenčki!
29.6.2005 8:55:33   
TRINE
Pred približno pol leta je bil v nekem časopisu članek (mislim da je bil dnevnik), v katerem je pisalo, da so zdaj dokazali, da televizija otročkom škodi. Razlog je bil v gibljivi sliki in da to moti možgane. In da imajo kasneje velike probleme s koncentracijo. Če gledajo televizijo, da naj ne bi tako napredovali kot sicer. Absolutno naj ne bi gledali televizije do drugega leta starosti, tudi od daleč ne. Po drugem letu pa samo po 15 minut na dan. Napisanega je bilo še več, ampak je se samo tega spomnim.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?