Urska09 -> RE: cicibanovi čeveljčki (17.1.2010 9:23:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Prve copatke in čeveljce ima Cicibanove, v katerih ne vidim nobenega problema, sploh ker se podplat pod vplivom toplote podplata le temu popolnoma prilagodi. Hodi stabilno, brez izkrivljanja, naravnost in ima v čevljih dobro ravnotežje. Tudi bosa je, ampak sedaj pozimi raje vidim, da je obuta v copate zaradi mrzlih tal. Čevlji sploh niso trdi, zato ne vem, od kje tako nasprotovanje tej znamki. Vsi smo odrasli v teh čevljih, ker drugega ni bilo in mislim, da nekih anomalij stopal res ni. Ko bo pa stroka potrdila, da so zanič, potem bom spremenila mišljenje, prej pa ne. Nimam pa nič proti in nobenih kritik proti ostalim znamkam čevljev, ker nisem iz stroke in se mi zdi res neumno, da bi podajala slabe ocene. Točno to se je že pred leti zgodilo! Stroka meni, da so Cicibanovi čevlji neprimerna obutev za malčke. Iz razlogov, ki jih predhodnice navajajo. Preberi si par člankov na to temo. Tudi meni je zdravnica v RA v Lj. rekla, naj nikar ne kupujem Cicbanovih čevljev ali kakšnih podobnih ortopedskih.
|
|
|
|