Me že grabi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Me že grabi (28.6.2005 20:37:40)

Predporočna panika namreč. Tok sem imela za povedat, da jaz sem pa čisto flegma in me ne more nič iz tira vržt, sedaj dober mesec pred poroko pa me že malo daje, ko je treba kar naenkrat še milijon stvari uredit. Ja, zarečenega kruha se največ poje. Z mojim :love: sploh ne veva kje se naju glava drži. Pa še v ponedeljek gre službeno za 10 dni in ko pride nazaj je samo še cca. 3 tedne do poroke :zmeden2:.
Saj na koncu bo itak vse spedenano, ampak do takrat se mi zdi še ful dolga pot :kuza: in ful enega letanja :sloncek:, ki ga je treba prilagajat najinemu sončku :duda:.
Kako ste se pa ve spopadale s to bitko s časom?

LP; Bejba :rozica:

Pia73 -> Me že grabi (28.6.2005 20:47:36)

Boš videla, da se bo vse v redu izteklo!

Mene niti ni panika grabila. Zasluge za to ima ena kolegica, ki mi je rekla, da se naj nič ne sekiram, ker bo to najin najlepši dan in naj me ne briga kako in kaj bo,.... Saj so drugi takrat v drugem planu.

In jaz sem res vse vzela tako in bilo je nepozabno,... 9nebesa9nebesa9nebesa

HuAnita -> Me že grabi (28.6.2005 21:15:43)

Bejba, kako je zdaj s fotografom? Ste uštimali? Dobim provizijo ali ja?:)-

Pupica -> Me že grabi (28.6.2005 21:55:08)

ah bejba sej bo...če ne zdej pa po ohceti;)
Časa namreč:ups:

Bejba -> Me že grabi (29.6.2005 6:36:32)

HuAnita, smo se s Ferijem zmenil, sam kar nekako ne pridemo skup, da dokončno dorečemo. Upam, da se ta teden dobimo. Ja, on iz MB, mi iz LJ, pa je malo kriza.
Provizija ti pa itak pripada, če ne drugega dobiš kos :torta: po pošti ;).

žiža -> Me že grabi (29.6.2005 8:38:59)

Evo tud jaz mislim nate in računam da se drug teden dobiva. A si blago že dobila?
Drugač pa brez panike, vse bo OK :)

Stran: [1]