Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Naš se je začel uvajati pri 6.mesecih, pri sedmih je pojedel cca. 150-170 na obrok, zdaj pri 8,5 mesecih pa poje 300 na obrok (za malico in kosilo- večerna kašica cca 200-220). Mene tudi malo skrbi, da ni to preveč. Ampak če mu dam manj, joče in se meče proti prazni skledici. Pri cca. 300g pa se sam ustavi. Sej vem: otrok sam najbolj ve, ampak po 300g?! Ojej, še en tak lakotnik kot je naš. Jaz sem potem po nekaj mesecih uvajanja kar nehala merit, koliko poje. Na krožnik dam toliko hrane, kolikor mislim, da bo imel zagotovo dovolj. Itak da poje vse in da se potem še nekaj buni in sitnari (res ne vem, koliko časa bi bil še sposoben odpirat usta in jesti), potem ga pa hitro s kakšno igračo zamotim ali pa dobi dudo v usta in že pozabi, da bi še jedel, ker je seveda že zdavnaj sit. In je tako pri zajtrku, pa pri malici, pri kosilu in pri večerji. Pa bi bilo pri večerni flaši isto, če ga ne bi v 99% prej zmanjkalo. Ravno danes em mislila, da bom živčni zlom fasala. Za kosilo je imel polento in golaž in je pojedel veeeeeeliko. Potem sva pa še midva jedla 5 min. za njim in je toliko časa sitnaril, da sem ga dala v stolček, v roke je pa dobil en navaden prepečenec. Pa ni bilo ok, ker on bi jedel tisto, kar sva midva imela.
|