**Tinkara78** -> RE: ČOKOLINO!!! (17.1.2010 8:13:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia vedno se za vse sekiramo[sm=smiley13.gif] kaj če nebi imeli kaj drugega za jest kot čokolino??tisti reveži kot jih par poznam nimajo kaj jest pa se ne sprašujejo če je to premalo,ali preveč[sm=smiley19.gif] ...z veseljem pojejo vse kar dobijo,.pa četudi je to samo čokolino 5krat na dan..moja mala ga ne mara..noben lino..ji pa ga zvečer dam 1žličko v mleko..pa še kako bi rada da bi kaj od tega jedla..je samo umešana jajčka,kruh s pašteto-margarine,sir in te zadeve ne mara.pa tud ne palačinke.in je teško s takim ki mu nič ne diši..je pa res da rada papa sadje,jogurte,in kosila,še posebej neka ki so zelo okusna[sm=smiley36.gif] ..za večerjo dobi tisto kar ostane od kosila,če je kaka omaka ,pol pa še mleko spije..če ti otrok rad je čokolino,mu kar daj..jaz sem gor zrastla sam na tem..nič nisem hotela jest,in vse sem pobruhala tak da sem 3mesece po rojstvu šla v bolnico,in skoraj 4mesece tam ležala[sm=smiley13.gif] nisem prebavljala nič drugo kot fruteke in lino..baje[sm=smiley1.gif] s 4mesece sem imela uboge 3kg,so mislili da bom umrla,pa sem še tu[sm=smiley36.gif] Moja hčerka ni jedla palačink do tretjega leta, pila samo jabolčni sok (nobene vode, čaja, mleka,....), ni jedla nobenih jajc, močnikov, .... nobenih sadnih jogurtov, ... pa kaj bi naštevala. Je pa rada pila sok od rdeče pese in jedla edino solato prav peso. Tam okrog 4 leta je naredilo klik in je res večino hrane. Razen od mlečnih pije samo mleko, poje močnik in jogurt s kroglicami. Je pa prva, ki si izbori kuhano zelenjavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ko je bila mlajša sem si tolikrat želela, da bi jedla vsaj nekaj od te bolj na hitro pripravljene hrane. Včasih sem morala pripraviti več vrst hrane,da je vsaj kaj pojedla. Ima pa pri višini cca. 115 cm 20 kg. Meni zgleda taki suhec.
|
|
|
|