Ali katera ve? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

madela -> Ali katera ve? (16.1.2010 17:46:34)

A mogoče katera ve,o čem mi zdaj oče tu govori...namreč naj bi poiskala na netu,kam in kje in kdaj mora vpisat koliko površine ima v hiši in to nekam poslat?
Jaz vam povem,da resnično nimam pojma o čem govori,zato se obračam na vas [sm=smiley1.gif]

mika -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 17:50:59)

mogoče mora poslat na občino kvadraturo hiše,  za odmero nadomestila stavbnega zemljišča. Nam so lani iz občine poslali obrazec.
Verjetno je dobil kak dopis?

gita10 -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 17:52:35)

Mi še sicer nismo dobili- je pa že mama dobila od dursa za obračun davka na nepremičnine. Verjetno počasi prihajajo ti obrazci.

madela -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 17:54:03)

Dopisa še ni dobil,ker pravi da je slišal po radiu ali televiziji,saj ne vem!
Pa mora to kaj sam kupit,kak obrazec,al samo počaka da dobi kaj na dom?

gita10 -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 17:55:36)

moja mama je dobila na dom - nekakšen obrazec v katerega je morala vpisat kvadraturu hiše pa posebej vikenda, potem pa še vsake sobe posebej. Sej pravim mi pa še nismo dobili ničesar.

madela -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 18:04:29)

Gita hvala,mu bom sporočila. [sm=smiley1.gif]

gita10 -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 18:34:07)

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Gita hvala,mu bom sporočila. [sm=smiley1.gif]

Mi je pa bilo zelo čudni to , glede, da so ne dolgo nazaj delali te popise. Zakaj je potem šlo toliko denarja za popis nepremičnin če sedaj pošiljajo obrazce pri katerih navajaš kvadraturo.

madela -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 18:35:39)

Tega se spomnim,zato pa mi je čudno,kaj bi zdaj spet radi. Kaj pa tisti,ki smo v bloku,pa nič ne rabimo,al kako?

gita10 -> RE: Ali katera ve? (16.1.2010 18:51:16)

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Tega se spomnim,zato pa mi je čudno,kaj bi zdaj spet radi. Kaj pa tisti,ki smo v bloku,pa nič ne rabimo,al kako?

Nimam pojma grem pa itak v ponedeljek na durs odnest te njene papirje prav zarad tega, da vprašam kakšne popadke imajo spet. Jaz bi razumela, da so poslali novogradnjam ampak da bomo pa vsi pošiljali na novo mi je pa naravnos smešno.

Stran: [1]