lojska -> Nekaj vprašanj (16.1.2010 14:07:08)
|
Sem v 21 tednu nosečnosti in zadnjič sem imela morfologijo, kjer je moj G ugotovil, da imam nizko ležečo posteljico. Povedala sem mu, da v službi ogromno in fizično delam pa ni kaj dosti komentiral, rekel je samo, da, če bom krvavela naj ostanem doma. Na bolniški sem na začetku nosečnosti zaradi krvavitev že bila. Danes pa berem na netu, da je nisko ležeča posteljica lahko nevarna za prezgodnji porod in sedaj me skrbi, da nebo kaj narobe! Kakšne so vaše izkušnje s tem? Dva dni kasneje sem imela kontrolo pri njemu, kjer je bila taka norišnica, da mi ni niti uspelo nič vprašati. V 15ih minutah je obdelal vsaj 7 nosečnic in že ko sem prišla v sestrin sprejemni prostor se je drla name, da sem prepočasna in, da danes delajo hitro tako, da moram biti kot Spidi Gonzales. Tako sem bila zmedena, da ko sem prišla do G nisem več vedela, kaj sploh moram vprašat. Pritisk sem imela 50/101 in to se mi zdi nekam nizko pa nevem kaj to pomeni za nosečnost, tu se zopet obračam na vas! In še tole: Še isti dan se mi je spodaj naredil majhen boleč mazolček, ki pa se je naslednji dan veselo razrastel v nekaj mehurčkov. Ker sem to pred 2letoma že imela vem, da je to herpes. Včeraj sem klicala v porodnišnico kjer so mi samo rekli naj grem takoj v ponedeljek do svojega G. nič pa mi niso hoteli povedati kako to vpliva na plod. Danes je že skoraj dobro in v ponedeljek (pojutrišnem) mislim, da nebo ničesar več zato mislim, da sploh nebom šla. Ali ima katera iskušnje z hsv tipa2 v nosečnosti? Aha pa še ena stvar. Preden sem zanosila sem imela 59 kg sedaj v 5 mesecu jih imam 61 se pravi sem se zredila samo za dve kili. To se mi zdi nekam malo ali ni? Res vam bom hvaležna za odgovore želim pa vam tudi lep vikend
|
|
|
|