mlavla -> RE: Februarski sončki 2008 3.del! (13.3.2010 19:40:50)
|
Stipe..te čist razumem..jst sem bila namreč z Nežo pred enim mesecem na Pediatrični..in sicer sem morala tja it sama z Nežo, ker mojga itak ni bilo doma :( (bil jer avno praznik 8. februar..pa je šel malo na oddih..smučat) Midve sva bile sprejeti sicer kar hitro..samo, da sva pa sobo dobili je pa trajalo več kot 2,5ure.. Tja sva prišli okrog 12h...sobo pa sva dobili cca.15h.. Res, da z zdravniki nisem imela nobenih težav..mi pa vsekakor ni bil všeč odnos med. sester..tako hladne so bile do moje punči..čisto vse po vrsti..pa ker je seveda jokala ob inhalacijah..in pri špikanju v žilo..so ji ves čas govorile,da je trmasta itd...mah meni je bilo grozno..itak so mi ves čas tekle solze..pa takrat sem morala še Blaža pustit doma v varstvu pri moji mami. Potem zvečer pa je prišel naš ati in sva se zamenjala, je on namreč prespal pri Neži, jst sem šla pa domov podojit in zrihtat Blaža..k sreči smo šli naslednji dan že domov..da spet ne povem kolk časa smo čakal na odpustnico..več kot 2 uri..halo..itak mi je bilo potem jasno zakaj sva tako dolgo prejšnji dan čakali na sobo. najbolj sem si pa zapomnila to, ob prihodu v bolnico ko sva čakali na sprejem, se je Neža igrala na igralih kot so tobogan, vrtna hišica, gugalnica itd. te igrala imajo postavljena v čakalnici. In ker je naša punči tako težko že čakala, da gremo domov..ker smo že res dolgo čakali na odpustnico..sem ji pač rekla še malo potrpi bomo šli potem na igrala. Potem pa nam zdr. osebje prijavi..ta igrala so samo za zdrave otroke..halo!!V bolnici je pa najbrž res veliko zdravih otrok!!Ma so me razjezili.. No sedaj, ko sva pa izvedela, da bo tudi Blaž moral v bolnico..sem se takoj odločila, da gremo tokrat v Trboveljsko bolnišnico..in ni mi žal..res, da nikjer no bo vse tako kot bi si želela..a če primerjam je bilo veliko bolje.. kot prvo mi je bilo všeč, ker so naju pričakali že na vratih..ker je naš mali potreboval dodatek kisika..sprejeta sva bila takoj..dobila sem vse kar sem potrebovala, pa samo enkrat jim je bilo potrebno rečt..se pozna, da je to manjša bolnica... Všeč mi je bilo, ker je bila zame taka normalna postelja in ne trd leželnik kot v Lj na Pediatrični... Pa ful igrač so mu prinesli..ma jst sem se tam super počutila..res,da se nama je že malo vleklo, ker sva bila tam 4 dni..in sva komaj čakala, da že greva.. Skratka ni vse, če je stavba nova in nevem kako super urejena..če je pa osebje mrtvo... Pač trboveljska je res že stara..a čisto je pa bilo..kar je zame glavno..sicer močno upam, da jo bodo kaj posodobili.. uf..sem se razpisala..je nastala prava klobasa..
|
|
|
|