dolenjka -> RE: Februarski sončki 2008 3.del! (22.2.2010 21:01:54)
|
Čer [sm=smiley1.gif] Blacky, najprej še zate [sm=smiley31.gif] in upam, da ti bo kmalu bolje, izjoči bolečino, bo bolje [sm=smiley13.gif] Ne bom kaj veliko pisala, ker se mi enostavno ne da [sm=smiley13.gif] Danes sem čisto druga kot včeraj, ne vem kaj je bilo, al sem kaj s hrano zaj.... al je res kaka viroza, ampak občutek, ko te pelje rešilec, za njim se pa pelje tvoj mož in dojenček [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Najbolj me je skrbelo kako bom za Maksa poskrbela, kaj bo z mlekom..... Tara je bila v dobrih rokah, je prišla moja mami, ampak Maks je pa še čisto od mene odvisen [sm=smiley19.gif] Naslednji teden počasi začnem z žličko in kozarčkom, ker nočem še 1x take drame doživet [sm=smiley19.gif] Kri ni pokazala nič hujšega, ju3 grem na kontrolo in računam na najboljše, leta 2010 imam pa dovolj. Kar se mene tiče, se lahko kar 2011 začne [sm=zmeden.gif] Tudi Taro je Stipe danes peljal k pediatrinji, ker ima men 36,8 in 37,4 vročino že 7 dni in zdaj še grdo kašlja (pa je bila stalno doma, nič v varstvu in nič zunaj...), ampak zgleda da tudi ni nič takega, bomo ju3 videli izvide krvi in urina [sm=zmeden.gif] Pinica moja, za vas pa tudi ne najdem primernih besed [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Uboga vaša punčka, upam, da ji ne bo pustilo trajnih posledic, vsekakor pa za voljo nje in vseh drugih punčk ukrepajta s Pinotom in pojdita do konca, ker to se ne sme dogajati [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|