rozica11 -> RE: kako navadit na flašo oz. lonček? (20.1.2010 9:34:55)
|
Hoj, no tudi mi smo včeraj končno zmagali. Poskusili sva tudi midve z našo pikico vse možne načine, stara pa je že 10m. Sedaj sva končno osvojili slamico in tudi starejša je pila samo po slamici. Me je že kar skrbelo, ker grem čez 1 mesec nazaj v službo, ona pa je tekočino dobivala še vedno samo z dojenjem. Edino po žlički smo vanjo spravili kaj tekočine, ampak cel dan to počet enostavno ne gre. No zdaj pije po slamici, tako da bom lahko ukinila dopoldansko dojenje. Poskusite s slamico, ampak tako ožjo, manjšo, da priteče manjša količina tekočine, ker se vsaj naši rado zaleti. Jaz sem kar tako naredila, da sem tistemu aventovemu lončku za shranjevanje mleka preluknjala pokrovček in vanjo dala slamico od sokca Jipy in evo steklenička narejena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Nič ne kaplja, je čist fabršk. Že v 6.mesecu sem imela velik problem, ker mi je dehidrirala, ko je bila bolana in se ni hotela dojiti, drugače pa tekočine ni znala zaužiti. No zdaj sem se kar oddahnila. Pozdravček, naj vam uspe.
|
|
|
|