Vabilo za rojstni dan in krst hkrati?? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Belika -> Vabilo za rojstni dan in krst hkrati?? (15.1.2010 12:47:43)

Potrebujem eno mnenje, ker imamo krst ravno na dan ko ima moj partner rojstni dan, razmišljava da narediva to kar skupaj. (Namreč pri nas je nekako navada da se pelje takrat bljižje sorodnike na kosilo in ker bo to na isti dan, in iste osebe povabljene, bi bilo pred vsem za naju to še najbolj ekonomično, hehe).

Seveda je poudarek na krstu in ne na praznovanju, pa me zanima ali bi ve v vabilo vključile tudi ta stavek, da hkrati ati praznuje, ali naj raje pustva to in dava vabilo samo za krst.

Se malo meniva pa se nekako bolj nagibava k temu, da je to le sinov dan in, da rojstnega dne v vabilu ne omenjava... morda ko izročava ustno omeniva ali pa še to ne, kaj pa vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...

Zato sprašujem ali je imela katera kako podobno situacijo in kako ste se odločili?




majate -> RE: Vabilo za rojstni dan in krst hkrati?? (15.1.2010 13:12:03)

Brat od mojega je tako "organiziral" krst njihovega edinca in njegov trideseti rd. Meni je bilo brez veze, ker je blo oboje zmešano, pa tortica za fantka, pa tortica za očka....[sm=zmeden.gif]. Ali eno ali pa drugo. Jaz bi v vašem primeru naredila kosilo samo za krst. Če bi se kdo sam spomnil še na rd prav, sicer tudi vredu. Nič ne bi omenjala, da je oboje. (dvojno darilo, marsikomu se obrnejo oči)




Anonimen -> RE: Vabilo za rojstni dan in krst hkrati?? (15.1.2010 13:17:22)

Men je pa to čisto ok ... in ja v vabilo bi na konec napisala da bo pa očka tut zraven za kako pijačko dal, ko ravno praznuje (no ne dobesedno tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]).




Nika v službi -> RE: Vabilo za rojstni dan in krst hkrati?? (15.1.2010 13:19:33)

Jaz pa v vabilo ne bi ničesar pisala niti osebno omenjala, potem na praznovanju pa bi ob primerni priložnosti prosila za nekaj trenutkov pozornosti, da očku zapojemo "Vse najboljše"... šele takrat bi se to dejansko razvedelo in po moje bi delovalo dokaj spontano.

Mi smo podobno naredili na najini poroki, ko je možev brat istočasno praznoval RD. Smo opolnoči, ko sva razrezala torto, njemu dodelili največji kos, dali gor svečko in mu zapeli Vse najboljše. Pa na stol je moral stopiti, da so ga vsi videli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]