Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
:zmeden:Punce,prosim za vaše mnenje!! Kaj menite, je večerno pivičko lahko škodljivo za bebico? Pa saj vendar ne morem čakat mesece in mesece, črtic pa od nikjer. :morje::morje::morje::morje: A ve vseeno spijete kak kozarček? ;)
Ti si ga kar privošči! Veš koliko je nosečnic, ki si privoščijo kak kozarček piva ali pa črnega vinčka!! Se boš vsaj malo sprostila in morda ravno takrat rata! Samo veliko :sloncek::sloncek::sloncek:!
Dobr si to napisala!:)- Veš, včasih se mi že mal ne da :sloncek:, ker sem tolk obremenjena s tem! Če bo šlo tko naprej se mi bo še kaj vnelo :)-:)-:)-!
No, kar spij enega zvečer, jaz ga bom tut, sem se že odločla, pa skočil bomo tut mal, za vsak slučaj, ker zgleda da bo tečka rdečka vsak čas prisopihala!:((
Tud moja tetka prihaja, že trka! Kar se tiče :sloncek::sloncek::sloncek: pa imaš kar malo prav. včasih se mi zdi, da ni več tako kot pred načrtovanjem otročka. Ah, bo že, a ne?
Itak! Ti pa povem da kak kozarček kar paše, ker se pol mal sprostiš in spet uživaš (sprobala ta in prejšnji vikend ko sva bila na :morje:)! Privošči si malo "off" variante, morda bo pa posledica lepa, zdrava :duda:!
Ni čarovnija, samo kemija. Umetno... Prenesla: super. Se nisem nikoli preveč obremenjevala s svojim stanjem in živela vmes krasno življenje. Ga je škoda zapravit za sekrianje, spremeniš itak nič ne.
Jaz si tu in tam privoscim kako pivce ali pa rum kolo itd. a kaj , ko se me takoj prime! Mi je kar nerodno! Sej ne da sem ga prej na veliko pila, a da se ti ze po enem pivcu vrti je pa ze kar malo hudo, punce, ali ne?!!:)-:ups:
Ne sekiraj se Mucamaca, tudi mene se pivo takoj prime, veliko hitreje kot vino! Pivce pa običajno pijem samo poleti, pozimi prisegam na refošk :) Kar se vrtoglavic tiče, je pa treba mal trenirat:)-:)-
Mene pa je na trenutek le malo zaskrbelo glede alkohola. Sem brala o neki raziskavi, pa ne vem točno kje, da v začetku nosečnosti lahko že majhne količine alkohola poškodujejo plod. Pa sej ste me ve potolažile... Ja, sej se me tud rade veselimo , pa včasih žingamo ne glede na načrte.. ( da ne boste mislile, da sem kak kronik:)-:)-:)-:)-)
Včasih se mi zdi da sem rojena komplikatorka na m2!!:)-:)-:)- Enim pa vse ratuje, pa flegme so v 0, pol jim je pa že mal odveč, če še kdaj zanosijo in gredo kr mal na splav... (sem mal tečna, ker je šla ena kolegica glihkar že tretjič)!:(