boleč pregled (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

adelaida -> boleč pregled (28.6.2005 14:28:10)

včeraj sem imela ginekologa (35 teden) in mi je opravil pregled če se kaj odpiram. sedaj me pa zanima ali ta pregled vedno tako boli. mene je zeloooo bolelo sploh pa ko je tisto stvarco/napravco ven vlekel???
hvala in lp

tina104 -> boleč pregled (28.6.2005 16:16:06)

Meni je na prejšnjih dveh pregledih (26. in 30. teden) rekel, da je še vse zaprto, torej je moral to pregledovati. No, NIČ me ni bolelo, res pa je da se poskušam pri vsakem pregledu kar najbolj sprostiti.

Jessy -> boleč pregled (28.6.2005 16:29:34)

Mene je nazadnje pregledoval ginekološko malce pred 30. tedni in se spomnim, da mi noben vaginalni pregled ni bil tako boleč, kot ravno ta zadnji. K sreči me po tistem ni več pregledoval ginekološko in tudi upam, da me ne bo več vse do konca.
Nimam pojma, zakaj je bolelo, saj je delal enako, kot na prejšnjih pregledih, jaz sem pa tudi bila sproščena, ker nisem pričakovala bolečine.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.6.2005 16:40:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lunca1 -> boleč pregled (28.6.2005 16:54:22)

:((, pa še kako. Samo meni je samo tipal MV, brez kakšne stvarce.:zmeden:

Talči -> boleč pregled (28.6.2005 18:17:41)

Mene pa je do zdaj še vedno tudi vaginalno pregledal in povedal, da je maternični vrat še dolg, da čep je na svojem mestu itd. Pregled pa sem vedno do zdaj občutila enako, nič me ni kdaj bolj ali manj bolelo.
LP
Talči

CIPRESA -> boleč pregled (29.6.2005 7:17:20)

Pri meni je vsak pregled boleč, mi posveti not z eno lučko, pa nekaj da notr, pol pa fajn pritisne dol da zaboli ko :hudicek: kaj naredi s tem pa nimam pojma, ampak občutek je pa grozen.

Stran: [1]