malčki in mcdonalds (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

karmy -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:07:29)

kolikokrat peljete svoje malčke v mcdonalds? midva greva enkrat na mesec ali enkrat na dva mesca... pa ne bote fine, po resnic povejte... :)-

Carovnica Mica -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:08:49)

kadar smo v mestu-pri nas ga ni.:zmeden:

Lenny -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:11:26)

Našega razgrajača še nismo peljali noter. Se je pa očka žrtvoval in pojedel zadnjič en otroški meni, da je mali dobil King-Kong-a, ki ga je videl pri vrstniku na telovadbi. To je za zdaj to. Če pa bo mali "na žmah prišu", potem bo pa že druga zgodba. :)-

Erdbeere -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:13:22)

do zdaj smo bili 1x na rojstnem dnevu....drugač gremo pa tja na sladoled

Anonimen -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:14:31)

Do sedaj smo bili ene trikrat.

al1* -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:22:25)

Pri taveliki skoraj nismo hodili. Začeli smo, ko so bili kakšni rojstni dnevi. Eden od razlogov, da nismo hodili je bila hčerina alergija na pšenico (ki je na srečo ni več). Tamalega smo veliko prej peljali - ker je pač sestrica šla. Tam nekje enkrat na dva do tri mesece gremo na kak otroški meni.

spacey -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:22:45)

Pri nas so ga pa zaprli, pa tko mi je bil fin njihov sladoled. :(

Luni -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:26:00)

Vedno, kadar se skupaj znajdemo v LJ, to je pa 1-2x na dva meseca. Takrat je Mc zakon, še za ta stara dva :)-:)-:)-:)- Še sreča, da smo oddaljeni, drugače bi bili mi4 kot žogice ;)

Olivija -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:31:31)

bi rekla, povprečno enkrat na mesec, to pa samo zaradi mene, ker sem ful Mc Donalds navdušenec že od malih nog. Vsakič, ko smo šli v shoping v Avstrijo, smo se nujno še tam ustavili ;).

V Londonu smo šli pa vedno na "Apple pie and Ice cream"- kar pri nas še danes ni za dobit, je rekla zadnjič, da mi da lahko samo jagodno pito, k da je tako težko tisto jabolčno pito s sladoledom prelit s karamelnim prelivom :zmeden:

Tako, da po moji krivdi, zdaj tamala tudi kdaj zateži, ko gremo mimo kakšnega Mc Donaldsa. Tistega filma o MD dieti pa še nisem pogledala.

LP

maruškaD -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:32:36)

Luni :)-:)-:)-
Tut pri nas je nekako tako 1-2x na mesec, ker moramo iti v CE ali LJ (še dobro da ga nimam v domačem kraju). Smo vsi ljubitelji tega fast-fooda :)

ma-ja -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:33:55)

Nam pa to sploh ne potegne. Ta mala ne zahtevata in ponavadi ne pojesta skoraj ničesar. Mislim, da smo bili v 5-ih letih ene trikrat, pa ga imamo čist blizu.
Mogoče kdaj kasneje, letos se odločamo za praznovanje Nejčkovega RD in je tudi Mcdonalds v igri.

karmy -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 14:35:52)

odvisno je seveda od posameznika....

men je fast food v mcdonaldsu zakonnnnnnnnn :bravo::bravo:

Anonimen -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 15:05:34)

Jst rajš ne gledam unga filma:zmeden: Že tko te mal zabremza, če greš na RDju v tiste shrambe in hladilnike:ups:

Mi smo hodil ene 3x na mesec prej še v Dairy Queen, pol je bil ma McDonald's zakon. Zdej pa čist odvisno. Se je zgodil, da sem bla v enem tednu 3x al pa še večkrat (sam da je bil zdej največkat samo sladoled) al pa da dva mesca nisem šla. Mmao pa čist vsi radi McDonald's ;)

lp,:fis:

cmokec -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 15:24:00)

Nikoli

Anonimen -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 15:43:52)

Enkrat na mesec.Timi je nor na burger.
Ker ga pa obala ne premore več,pa je odvisno kdaj gremo v Ljubljano..takrat pa...navali na Mc.Donalds:)-

Seven* -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 15:49:26)

2-3x na mesec. Mali ima ful rad pomfri, sama ga doma nikoli ne delam, ga pac dobi v MC-u. Zraven pa se zrezek iz hamburgerja pomalca. :)-:)-:)-:)- Se cist nic ne sekiram. Pri vsej ponudbi zunaj, se mi zdi da je fast food od MC-a se najbolj kvaliteten. V gostilni nikoli ne ves, kaj se zadaj dogaja. Tu pa imajo vsaj dolocene normative. Tudi ce se jih samo priblizno drzijo.

kalimero -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 18:46:06)

Nikoli. Punci gresta parkrat na leto s svojo družbo, mali pa ne mara hamburgerjev. Midva pa še manj.Pomfri pa parkrat na leto kupim zmrznjen in vržem v pečico pa smo zadovoljni.

Ro-La -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 19:02:52)

Še ni bil:( , mami pa se že takooooo sladoled s čokoladnim prelivom lušta:)-

urši* -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 19:53:28)

mi smo bli ravno danes , midva full obožujeva to hrano. ko sem bla noseča pa sploh, me kr zanima kako bo , ko bo tamali mal zrastu:zmeden2:

paris -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 21:19:06)

Neva, a ni bil Mc Donalds v Mercator centru v
Kopru?
Lp Paris

puncica -> malčki in mcdonalds (28.6.2005 21:50:50)

Mislim da je bla do zdej enkrat tam, ko je bla še v vozičku, sicer pa ga nimamo ne vem kako blizu pa tud nismo redni obiskovalci, tako da res zelo malo.

Stran: [1]