Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 18:42:02
|
|
|
|
madela
|
Rabiš novo sliko,pa staro voziško imej s sabo! Mislim,da je to vse...razen,če moraš še na kak zdravniški pregled za oči morda!
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 18:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa par evčkov.
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:01:26
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Pa par evčkov. to itak
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:02:53
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Rabiš novo sliko,pa staro voziško imej s sabo! Mislim,da je to vse...razen,če moraš še na kak zdravniški pregled za oči morda! slike imam še ko sem naredila vozniško.a tiste ne veljajo?stare so 2leta
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:17:08
|
|
|
|
madela
|
So v redu,razen,če si se full spremenila. Druga barva las ali kaj podobnega!
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 20:15:38
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela So v redu,razen,če si se full spremenila. Druga barva las ali kaj podobnega! ja ..tam sem blond,sedaj pa črna..hmmmm..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 21:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 22:17:12
|
|
|
|
leo**tia
|
vem da dobim kartico..to mi je tak brezveze..ne vem..kako dolgo pa je treba čakat?ker v ponedeljek mi stara več ne velja..no v te2 leti me niso niti enkrat vprašali če mam sploh vozniško ,policaji mislim,,niti me niso hb nit enkrat zaustavili
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 15.1.2010 7:27:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
Sorči, ker smetim temo, ampak koliko časa pa velja zdaj vozniška? Ker po tvojem postu sodeč, si jo imela zgolj 2 leti! Meni velja 10 let (nosim očala - kontrola).
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 15.1.2010 8:36:44
|
|
|
|
leo**tia
|
2leti zato ker sem bila (sem še vedno) mladi voznik...zdaj mi bojo podaljšali za dlje časa,ne vem pa koliko..10,20.....let
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?