Pia67 -> September 2005 (28.6.2005 12:52:41)
|
Živjo! Nisem natančno pogledala, če ni bila ta teden že odprta "septemberska tema". Kako ste? V petek bo baje malo odleglo, 24°C se mi bere kar neresnično, komaj čakam. Jaz imam v tem tednu malo problemov, začelo me je špikat v predelu nožnice, povečana je tudi sluz, kar vleče me navzdol tako, da se spokorniško vozim z avtom, za dvigovanje kakega računalnika poprosim manjšinski del zaposlenih v šolstvu, torej moške, ki pa so veliko bolj obzirni do mene. Zadnjič me je šefla nakurila, da je zadnje čase skoz nekaj narobe z mano:zmeden:. Začudeno sem jo pogledala, ker ne jamram (še najbolj pojamram tukaj na ringaraji). Sem pa manjkala nekaj dni zaradi posegov in nimam take realizacije, kot naj bi jo morala imeti. Sem 95% v enem oddelku. Križana gora, svet se bo podrl ":((". No, pa glede vodenja 5-dnevnega otroškega tabora pred 14 dnevi sem se uprla in nisem šla. Še slaba dva tedna odpikam in grem. Ima še katera podobne težave, oziroma, morda ve kaj naj bi to špikanje in povečana vlaga pomenila? Malo sem presenečena, ker razen občasne zgage nisem imela nobenih težav. Kako pa je z vašimi pikicami? Moja me vztrajno boža in ko se začnem smejati, me nežno pobrca. Berem knjigo Kaj mi želi povedati moj otrok in se prav zabavam. Komaj čakam, da jo bom stisnila k sebi. Še dobra 2 meseca, čez 2 dni bom v 30. tednu. Hladno senčko vam želi Pia.
|
|
|
|