|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležalnik oz. gugalnik
14.1.2010 14:57:19   
Moycaa
Se opravičujem, če je takšna tema že odprta - nisem je našla? Aprila pričakujemo prvega otroka. Ali je smiselno kupiti tudi ležalnik oz. gugalnik? Da imaš otroka pri sebi v prostoru? Kakšna so vaša mnenja in izkušnje?

Hvala!

...tramps like us, baby we were born to run...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležalnik oz. gugalnik
14.1.2010 15:00:49   
Teja K
Moycaa oj!

Mnenja so deljena, jaz sem pri prvem imela gugalnik in ti moram rečt, da mi je dejansko olajšal delo in da sem ga sedaj tudi nabavila za našega novega člana... Jaz sem vseekakor za.. Sem pa vzela obakrat navaden gugalnik, brez obešenih figuric in masaž, ampak z ročaji, da sem ga lahko s sabo prenašala iz enega dela stanovanja v drugega ali pa na balkon... Meni je delo full olajšal in ga priporočam...

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2010 15:03:46   
majch
sem imela čisto navadnega brez igračk. Ročaji obvezno, da sem malo nosila okoli. Igračke sem pa malo pogrešala. Čeprav na začetku ji tako niso še zanimive, no potem sem pa kaj zimprovizirala. Drugače fajn zadeva.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2010 15:10:39   
Moycaa
Punce, hvala! V bistvu sem mislila kupiti takšnega, čisto navadnega, brez masaž in vibracij ipd... Igračke pa lahko ima gor, to je v bistvu meni všeč user posted image ...

...tramps like us, baby we were born to run...

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2010 15:34:27   
tt79
Men je tudi še kako prišel prav, pa mojim 3 kolegicam, ki sem ga posodla kasneje tudi...nekje do 6. meseca sem ga (smo ga) uporabljale vsakodnevno.

Mela pa sem tistega navadnega od abc design.

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2010 15:42:50   
mama_milchy
jaz sem ga uporabljala tako pri prvem otroku kot pri drugem; je čisto navaden, nima gor igračk, sem pa posebej kupila tako stojalo, na katerem so obešene igračke gor;
sedaj imata ta ležalnik kot stolček; lok z igračkami pa kr na puzzlah
aja, pa smo ležalnik kr dosti uporabljali; čez dan v dnevni, kuhinji....

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 14.1.2010 15:43:34 >

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2010 15:44:24   
štrumfek
e opravičujem, če je takšna tema že odprta - nisem je našla? Aprila pričakujemo prvega otroka. Ali je smiselno kupiti tudi ležalnik oz. gugalnik? Da imaš otroka pri sebi v prostoru? Kakšna so vaša mnenja in izkušnje?
IZVIRNO SPOROČILO: majch

sem imela čisto navadnega brez igračk. Ročaji obvezno, da sem malo nosila okoli. Igračke sem pa malo pogrešala. Čeprav na začetku ji tako niso še zanimive, no potem sem pa kaj zimprovizirala. Drugače fajn zadeva.

bi se strinjala z majchuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 15:48:24   
črticaa
super kul stvra,....glede igrač najprej jih nismo smeli imet gor ker potem ni mogel gledat okoli in se je jokal<.....ko je pa zrastel se je pa obesil za njih in skoraj vse polomil,...tako mi smo ta lok imeli v sobi za okras

drugače pa bol je simpl bolje je

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2010 16:08:00   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jaz se tut kar podpišem pod tole, smo ga kupili v Leclercuuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2010 18:03:47   
SaaS
Jaz sem ga pri prvih dveh obeh imela. No nakoncu je bil že precej zdelan in malo polomljen in sem šla brez razmišljanja zdaj za tretjega kupit novega, ker si sploh ne predstavljam, da ga ne bi imela.
Tiste igračke se meni zdijo fajn zadeva. Že z gledanjem ima na začetku veliko dela, ko jih pa potem začne z roko "brcat" pa sploh. Igračke potem tudi sama malo menjam in obešam tudi kakšne druge, ne pa prepogosto, ker njemu je kar vredu, če večkrat gleda isto stvar.. 

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2010 18:08:12   
Tanja_
Mi smo ga tudi imeli- Peg Perego Melodia- in ga veliko uporabljali-ima pa lok z igračami in špila neke melodije,sprva se mi je to zdelo brezveze, ampak je mala ful vriskala zraven, ko sem ga prižgala. Ko sem začela uvajati gosto hrano, sem jo tudi hranila v njem, ker še ni sedela.Pa na pult sem si jo dala, ko sem kuhala... Skratka, meni se je zdel fajn.Ga pa prodajamo. Če te zanima mi piši na ZS.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2010 18:08:36   
poli*
Jaz ga bom za naslednjega otroka tudi kupila. Pri taprvi sm kar nekako odlašala in jo posledično 100X preveč prenosila. No, saj se ni razvadila, ampak mami bi pa lahko imela malo bolj proste roke, ane?user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2010 19:04:32   
SaaS
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi smo ga tudi imeli- Peg Perego Melodia- in ga veliko uporabljali-ima pa lok z igračami in špila neke melodije,sprva se mi je to zdelo brezveze, ampak je mala ful vriskala zraven, ko sem ga prižgala. Ko sem začela uvajati gosto hrano, sem jo tudi hranila v njem, ker še ni sedela.Pa na pult sem si jo dala, ko sem kuhala... Skratka, meni se je zdel fajn.Ga pa prodajamo. Če te zanima mi piši na ZS.

Jaz imam tudi zdaj pri tretjem tega in sem zelo zadovoljna. Pa še ročaj ima, da lahko prenašaš okoli.
Sem pa jaz tudi prva dva na začetku hranila v ležalniku (v sedečem položaju), dokler nismo šli v trip trap stol. 

< Sporočilo je popravil SaaS -- 14.1.2010 19:05:17 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2010 20:11:18   
anckabancka
Meni se tudi zdi ležalnik eden od boljših nakupov. Uporabljala sem ga pri treh otrokih in sedaj je za v kanto, ker je nakaj polomljen. Vsekakor imam v planu za četrtega malčka kupiti nov ležalnik, ker je v prvih mesecih res nepogrešljiv.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2010 20:30:03   
PC Baby

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Meni se tudi zdi ležalnik eden od boljših nakupov. Uporabljala sem ga pri treh otrokih in sedaj je za v kanto, ker je nakaj polomljen. Vsekakor imam v planu za četrtega malčka kupiti nov ležalnik, ker je v prvih mesecih res nepogrešljiv.

Svaka čast.
Ne za ležalnik, ampak za čertega malčka user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2010 21:41:40   
mateyka
mi smo tudi uporabljali ležalnik za hranjenje in za v kopalnico, ko sem se šla tuširat, ko sem bila sama. pa še bi se našlo. user posted image praktična zadeva user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2010 22:50:25   
eternety
Ja smo kupili ležalnik, ki ga uporabljamo od 2. mesca dalje. Meni se zdi super zadeva, da lahko otroka odložiš, ko imaš kaj za postorit, tako da ga ni treba skoz po rokah vlačit. Mi smo vzeli takega z igralnim lokom. Se mi zdi fajn zadeva, da se otrok z nečim zamoti. Če ga nima pa mu pač daš igračko v roke.

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2010 9:48:05   
kristinaj
tudi jaz sem imela navadnega z ročaji, brez igračk in je bil zelo uporaben... dokler je bil še mali do 3m, sem ga imela kar na mizi v kuhinji, kasneje pa na tleh in v njem smo začeli tudi uvajati gosto hrano.. sem ga dala v sedeči položaj in smo lepo papali, s 7m pa je šel v stolček za hranjenje...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.