Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Hihihi, kako sem zleht.

res je ;) sej veš ko te enkrat zagrabi tok močna želja po
pol je edina rešitev
če bi vedno čakale na 2 službi, na stanovanje, na prihranek, na še ene samske počitnice pol pa nikol nebi mele otrok ker nikol ne bomo zadovoljile vseh pogojev
poleg tega pa včasih še narava mal ponagaja in že tko ne rata takrat ko si želimo. a se ti že dolgo trudiš?
na vsaka dva dni, ker pravi, da ce se prime se prime, nacrtoval pa ne bo. Tako da si zato merim BT da saj priblizno vem kdaj ga moram spodbudit, povem mu pa ne da bi naj O. Sicer pa itak se sama ne vem, ker imam tako neredne cikluse. Sva pa zdej v bistvu v tretjem krogu, tako da se ni prevelike panike. Pa niti sedaj ne bova zanosila, tako da si lahko jutri dam se duska
ampak glavo gor, jz upam na marec oz, če pravočasno izvem krvne izvide in če bodo dobri potem lahko upam že na februar. hvala punce in želim vam prečudovite praznike in zaobljuba za v novem letu bo to da se bom manj sekirala za vse skupaj
Pa saj clovek ne more verjet. Spet ne bom vedela kaka bo moja BT cez praznike (btw samo zaradi tega, pa se mi tudi ne da vozit v lekarno, ker imam danes prevec drugega dela). Jah videt mi ni usojene zvedeti in bom prav mogla pocakat na ponedeljek
.
pac bo. Ker s tem zivciranjem spravljam samo sebe in mojga v slabo voljo. Zdej se bom rajsi posvetila sluzbi in koncala zadeve na faxu, potem bodo pa
na vrsti.
.Si katera meri BT ?Koliko jo imate kljub teMu da ste N.?kaj pa tiste ki niste N.?