irena2009 -> jok v spanju (13.1.2010 21:39:08)
|
imam podoben problem, le da se to zgodi enkrat na dva tedna ali tri tedne. Hčerka je stara 6 mesecev in nikoli ni imela problemov s spanjem ponoči. tudi, ko sem jo dojila, je ponoči spala najmanj 6 ur skupaj, zaspala pa je po dojenju okoli devetih, zdaj s flaško adaptiranega mleka zaspi brez kakršnihkoli problemov. zadnja dva meseca pa začne histerično jokati kakšno uro ali uro in pol po tistem ko zaspi. kakor sem že napisala se to zgodi enkrat v dveh ali treh tednih. joka v spanju in jo je zelo težko pomiriti. med jokom ni videti, da bi jo karkoli bolelo, saj se ne zvija in ne opleta. do zdaj nam je uspelo, da smo jo vsakič zbudili in se je takoj, ko je videla mene ali fanta pomirila in nazaj trdno zaspala. jok ponavadi traja 5-10 min, ampak se mi zdi, da jo vsakič težje zbudiva (je ne bi budila, ampak se drugače ne pomiri). mislim, da vzrok ni v hrani, ker se je to začelo dogajati, ko še nismo uvajali kašic. zobkov sicer še nima, na otip tudi ne kaže, da bi bili krivi zobki. ali se komu sanja, kaj bi jok lahko pomenil? ali je možno, da se prestraši med spanjem?
|
|
|
|