Hope2 -> RE: adaptirano mleko (14.1.2010 8:01:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Aja sva pa prišli do ugotovitve, da Aptamil in Babylove od DM nimata kakih bistvenih razlik, sta si še najbolj podobna. KO je enkrat uvozniku zmanjkalo Aptamila1, sem kupila 1 škatlo Babylove in ga je ravno tako sprejel, sva celo škatlo potem popila A si ti tudi ti dve mleki probala? Ker sta popolnoma drugačnega okusa. Naš je bil dojen, pa sem mu zaradi refluksa zvečer začela dajat Aptamil. Itak da ni sprejel flaške in sem pač probala kakega okusa je moj emleko in kakega aptamil. Pri aptamilu (iz mullerja) se mi je želodec obrnu, že pri vohanju, kaj šele pri okušanju, daleč od materinega sladkega mleka. Nekako mi ga je uspelo prisilit, da je flaško zagrabil in 2 škatli smo porabili, potem pa smo menjali za novalac, saj ga je aptamil ful napenjal in zapiral. Novalac je imel vse do 1 leta,super mleko, nobenih težav po njem, pa tudipo okusu je bolj podobno maminemu mleku, potem smo prešaltali na DM babylove 3 in to je tudi fajn, brez problemov in normalnih vonjav ter okusa. Pa še to, pri aptamilu so se non stop kristalčki delali, medtem ko pri ostalih mlekih nismo imeli nobenih problemov
|
|
|
|