frulica -> RE: Enoletnik - mleko pred zajtrkom? (16.5.2010 0:07:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT V bistvu me zanima, če ste vse to prakticirale? Moj sin od deset_ega meseca naprej ne je več ponoči. Zvečer poje večerjo, pred spanjem (okrog osmih) pa še okrog 2dl glisolinota (ker samega mleka noče piti). In to je to do zajtrka, ki ga ima ob pol devetih zjutraj. Ponoči se mi sicer zbuja, ampak so to napadi strahu (zadnje čase) in ko gre spat k nama je v trenutku v redu. OK, razen, da še odmislim zobe, ki ga tudi zadnje čase zelo dajejo. Prosim za vaša mnenja glede tega. Aha, glavna stvar je, da smo imeli posvetovalnico pri enem letu in ima 8650g in 74,5cm. Res je med manjšimi in lažjimi, ampak s strani pediatrinje ni bilo nobenih pripomb, ker konstantno napreduje. Bi bilo smiselno mu dajati še flaško zgodaj zjutraj? zanimivo,da nič ni komplicirala,glede na težo.naš pa je imel pri enem letu 9000g in 72cm veliki.in je rekla da je nekaj narobe,ker ni dovolj velik in se ni zredil.v treh mesecih se je zredil za 300g...koliko pa je bil velik pri rojstvu? in naju je poslala na preiskave za celiakijo.
|
|
|
|