Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi 15.1.2010 20:02:17
|
|
|
|
dolči
|
ledenaa, no škoda,da ne boš napisala svoje izkušnje. Jaz pa kakor sem napisala. Ženska prijazna in če rabiš pogovor oz. če imaš kakršnokoli vprašanje je res super ženska. Zna potolažit a žal to pri zdarvnikih zame ni na prvem mestu.
|
|
|
|
RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi 15.1.2010 20:13:59
|
|
|
|
ledenaa
|
kaj mi pomaga njena prijaznost in pogovori ,če ne zna svojega dela In še potem ko ji poveš kar so rekli v bolnišnici ti ona pove da ni res -halo . Še celo svoje napake noče priznat. Tko da ne hvala Rajši imam G ki pove tako kot je,pa magari na šarf ,pa zna kaj dela
|
|
|
|
RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi 15.1.2010 20:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Dekleta, a nima nobena moškega ginekologa jst ma dr. Mijajloviča in sem ful zadovoljna - men je super - čist realen in strokovnjak na svojem področju
|
|
|
|
RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi 15.1.2010 20:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Rajši imam G ki pove tako kot je,pa magari na šarf ,pa zna kaj dela se popolnoma strinjam Ko sm bla prvič noseča, začela krvavet, sem šla v bolnico na pregled, je prišel dr. Mijajlovič iz oddelka me pregledat, čeprav ni bil v ambulanti. Takoj mi je povedal, da je krvavitev precejšna in da obstaja zelo malo možnosti, da se plod obdrži. Rekel mi je sicer, da me lahko dajo v bolnico in probajo umetno obdržat, pa se nisem odločila za to. Ko sem šla naslednjič na pregled (medtem sem imela ss) sva govorila o tem, pa sem mu rekla, da vem, zakaj se dogajajo ss (genske napake...) in je rekel, da v veliki večini primerov je res tako in da spoštuje mojo odločitev, ker glede na to, da je blo to čist na začetku je bila velika verjetnost kake napake. No, v glavnem, ko sem zanosila 2., mi je takoj predpisal dabroston in mi rekel, naj nič ne skrbim, da je vsaka nosečnost poglavje zase in da bo vse ok. Če bi pa karkoli bilo, pa naj takoj pridem. In moram rečt, da je blo vse ok, meni je pa veliko pomenilo to, da je bil do mene odkrit. Hkrati pa mi je dal neko podporo.
|
|
|
|
RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi 19.1.2010 19:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Dekleta, a nima nobena moškega ginekologa jaz imam dr. pavlina v bolnici, nadvse zadovoljna pa sem bila tudi z dr. mijajlovičem, ko ni bilo mojega G in sem bila urgentno na ginekologiji sprejeta pri njem. edino kar iz izkušenj odsvetujem, je dr. šekoranja v bolnici (k njem pa raje ne oz. vsaj jaz vem da nikoli več, pa da je za življenje rešit)
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?