Anonimen -> RE: Dolenjski, belokranjski ginekologi (15.1.2010 20:45:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Rajši imam G ki pove tako kot je,pa magari na šarf ,pa zna kaj dela se popolnoma strinjam Ko sm bla prvič noseča, začela krvavet, sem šla v bolnico na pregled, je prišel dr. Mijajlovič iz oddelka me pregledat, čeprav ni bil v ambulanti. Takoj mi je povedal, da je krvavitev precejšna in da obstaja zelo malo možnosti, da se plod obdrži. Rekel mi je sicer, da me lahko dajo v bolnico in probajo umetno obdržat, pa se nisem odločila za to. Ko sem šla naslednjič na pregled (medtem sem imela ss) sva govorila o tem, pa sem mu rekla, da vem, zakaj se dogajajo ss (genske napake...) in je rekel, da v veliki večini primerov je res tako in da spoštuje mojo odločitev, ker glede na to, da je blo to čist na začetku je bila velika verjetnost kake napake. No, v glavnem, ko sem zanosila 2., mi je takoj predpisal dabroston in mi rekel, naj nič ne skrbim, da je vsaka nosečnost poglavje zase in da bo vse ok. Če bi pa karkoli bilo, pa naj takoj pridem. In moram rečt, da je blo vse ok, meni je pa veliko pomenilo to, da je bil do mene odkrit. Hkrati pa mi je dal neko podporo.
|
|
|
|