zmajaz
|
Ja. Mislim, da sem se ravno v tega Galaxya tudi jaz najprej vpičila, ko sem videla reklamo v eni reviji, potem sem pa malo brskala po spletu, prebrala nič koliko primerjav, forumov ... in sem ugotovila, da je še vseeno bolj varno kupiti Roombo, ker je že dolgo na tržišču in je bolj preizkušena. Model 560 dobiš že za 400 eur in mislim, da je boljše dati tistih 100 eur več, pa vsaj veš, kaj imaš, kot da jih slučajno 300 vržeš stran. Ker pri iRobotu je to že 5. generacija sesalcev in ko brskaš malo po tujih forumih skoraj ne najdeš uporabnikov, ki ne bi bili zadovoljni s tem robotom, pa dosti takh, ki so nezadovoljni z drugimi roboti. V živo pa Galaxya še nisem preizkusila - videla sem ga samo v teh trgovskih centrih in mu nisem ravno posvečala pozornosti. Tako da ti ne morem trditi, da Galaxy ni v redu, ker ga ne poznam kaj preveč - morda je ravno tako dober, samo sem pa prepričana, da Roomba zagotovo ni slabša. Edini robotek, ki naj bi bil boljši od Roombe je Electroluxov Trilobite - ampak še ta je boljši samo v tem, da je kao bolj pameten, končni rezultat čiščenja je pa tu nekje kot pri Roombi. Tako da - odločitev je tvoja. Fino bi bilo, če bi se ti javil, kdo ki dejansko ima Galaxya in ti lahko iz prve roke pove, kako se obnese. Poskusi malo pobrskati po spletu - po kakih drugih forumih, da vidiš, kake so izkušnje uporabnikov - to ti je najboljše merilo. Mi je pa malo čudno, da mi Google sploh ne vrže ven nobenih zadetkov v angleščini za tega robotka, da bi lahko kaj več izvedela o njem.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 16.1.2010 21:04:12 >
|