![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 12:49:54
|
|
|
|
kayica24
|
Čebel@ naša Marinela je tudi ob virozi imela pikice po telesu..Samo nevem če so jo glih srbele.... Mihailo, naša sploh ne je ponoči, danes pa nevem kaj je blo, ob 5 auf in sem ji mogla flašo nardit, ker je pred spanjem čist malo pojedla... Ajvi...Kaj pa je nardil takega tvoj mož, da se zlahka ne boš omehčala?Pozabil na obletnico?Se zmenil s kolegi?Sem radovedna, ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 12:55:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...zdaj imam pa jaz eno vprasanje... a vasi otroci se jejo ponoci mleko???????? Mihailo je vceraj popil ob 20h 260ml mleka in ena zlicka cokolina je notri ...ob 00:00h se zbudi in joka ,da je lacen mu dam mleko spet popije svojo merico 260ml...in ob 6h spet jok mu spet dam in popije in se zbudimo ob 8h...Men se zdi da se je manj zbujal za jesti ,ko je bil majhen ,pa sem ga se dojila,zdaj ma am...namesto da bi vse manj jedel ponoci ,se mi zdi da je vse vec če je zdrav imamo podobne štose
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 12:57:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...zdaj imam pa jaz eno vprasanje... a vasi otroci se jejo ponoci mleko???????? Mihailo je vceraj popil ob 20h 260ml mleka in ena zlicka cokolina je notri ...ob 00:00h se zbudi in joka ,da je lacen mu dam mleko spet popije svojo merico 260ml...in ob 6h spet jok mu spet dam in popije in se zbudimo ob 8h...Men se zdi da se je manj zbujal za jesti ,ko je bil majhen ,pa sem ga se dojila,zdaj ma am...namesto da bi vse manj jedel ponoci ,se mi zdi da je vse vec če je zdrav imamo podobne štose ja ,je zdrav...novih zobkov tudi ne vidim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:00:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...zdaj imam pa jaz eno vprasanje... a vasi otroci se jejo ponoci mleko???????? Mihailo je vceraj popil ob 20h 260ml mleka in ena zlicka cokolina je notri ...ob 00:00h se zbudi in joka ,da je lacen mu dam mleko spet popije svojo merico 260ml...in ob 6h spet jok mu spet dam in popije in se zbudimo ob 8h...Men se zdi da se je manj zbujal za jesti ,ko je bil majhen ,pa sem ga se dojila,zdaj ma am...namesto da bi vse manj jedel ponoci ,se mi zdi da je vse vec če je zdrav imamo podobne štose ja ,je zdrav...novih zobkov tudi ne vidim ja, pol pa rabi...naš je pri 6h mesecih skor čist zavrnil flaško...sam une kašice od milupe je jedel..pol čez en mesec pa spet jok ponoči..mleko podnevi za spat...zvečer po večerji še ena doza...tko, da že potrebuje...še posebej, če potem lepo zaspi nazaj...men je to čist gut...naš se lepo pomiri s flaško in se tud obrne in pol vsaj mal spi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:09:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita....SAMO ENO PRAVILO TI BO VLILO POGUM. IN SICER PRAVILO ,DA NOBENO ZLO NE TRAJA VEČNO IN NITI NE ZELO DOLGO.... POglej malo razpise ...sigurno se najde kakšna trgovina, ki je bolj mami prijazna...držim pesti ,da se ugodno razreši....ne bit slabe volje...potem samo še nižje vlečeš stvari...vse bo...vse bo...močna si...in boš to lepo speljala.....boš vidla... sjmm....tebe bi pa človek kr mau v rit brcnil.(TO SEM ZDEJ HUDA)...res...dej no ga srat....tvoj Maj pa prekla....lepo te no prosim.....glej...zadnjič povem....Tisa že od rojstva zelo malokrat je..napreduje zelo lepo....ko je bila dojenček je jedla 3 krat na dan..pa je dobila kilo gor v prvem mescu..pa me je patronažna htela s tira vrečt , pa se nisem dala...potem sem jo kasneje komaj prepričala v 4 obroke....in še zdaj velikokrat niti ne stisnem tistih 5 obrokov.....ko berem kaj vaši vse jejo...o mary....pač je naša pupa taka ,da ne rabi tolikokratnega vnosa..... Tarja, ko je bolančkana preživi cel teden na krožniku juhe in čaju.... Nehaj se sekirat , ker boš dobila čir na želodcu.....in ob tvoji hrani...je to greh...... NEHAJ.....vse je lepo in prav..in če enkrat ne poje...to ni nič takšnega....na slikcah je prav elegantno popolnjen ...nič mu ne fali...se smeje in je razigran........ PA brez zamere....samo ne morem verjet , da ti še vedno pride do živga...MAj to vse čuti.... KRASNA MATI SI....odženi te dvome stran..... Če me ne boš ubogala ,ti bom navila ušesa, da boš kot SLONČEK DUMBO tko...tole si lepo skopiraj...ko boš v dvomih lepo ponovno preberi.... Baki...sam res...ti maš vedno kosilo skuhano, ko jst vstanem....vzor....waw Čebela....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:11:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita....SAMO ENO PRAVILO TI BO VLILO POGUM. IN SICER PRAVILO ,DA NOBENO ZLO NE TRAJA VEČNO IN NITI NE ZELO DOLGO.... POglej malo razpise ...sigurno se najde kakšna trgovina, ki je bolj mami prijazna...držim pesti ,da se ugodno razreši....ne bit slabe volje...potem samo še nižje vlečeš stvari...vse bo...vse bo...močna si...in boš to lepo speljala.....boš vidla... Najlepša hvala si tko lepo napisala hvala ti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:15:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita....SAMO ENO PRAVILO TI BO VLILO POGUM. IN SICER PRAVILO ,DA NOBENO ZLO NE TRAJA VEČNO IN NITI NE ZELO DOLGO.... POglej malo razpise ...sigurno se najde kakšna trgovina, ki je bolj mami prijazna...držim pesti ,da se ugodno razreši....ne bit slabe volje...potem samo še nižje vlečeš stvari...vse bo...vse bo...močna si...in boš to lepo speljala.....boš vidla... sjmm....tebe bi pa človek kr mau v rit brcnil.(TO SEM ZDEJ HUDA)...res...dej no ga srat....tvoj Maj pa prekla....lepo te no prosim.....glej...zadnjič povem....Tisa že od rojstva zelo malokrat je..napreduje zelo lepo....ko je bila dojenček je jedla 3 krat na dan..pa je dobila kilo gor v prvem mescu..pa me je patronažna htela s tira vrečt , pa se nisem dala...potem sem jo kasneje komaj prepričala v 4 obroke....in še zdaj velikokrat niti ne stisnem tistih 5 obrokov.....ko berem kaj vaši vse jejo...o mary....pač je naša pupa taka ,da ne rabi tolikokratnega vnosa..... Tarja, ko je bolančkana preživi cel teden na krožniku juhe in čaju.... Nehaj se sekirat , ker boš dobila čir na želodcu.....in ob tvoji hrani...je to greh...... NEHAJ.....vse je lepo in prav..in če enkrat ne poje...to ni nič takšnega....na slikcah je prav elegantno popolnjen ...nič mu ne fali...se smeje in je razigran........ PA brez zamere....samo ne morem verjet , da ti še vedno pride do živga...MAj to vse čuti.... KRASNA MATI SI....odženi te dvome stran..... Če me ne boš ubogala ,ti bom navila ušesa, da boš kot SLONČEK DUMBO tko...tole si lepo skopiraj...ko boš v dvomih lepo ponovno preberi.... Baki...sam res...ti maš vedno kosilo skuhano, ko jst vstanem....vzor....waw Čebela.... Ajvy..sem res ena kura...veš jz skoz za njim stojim s kako žličko ali flaško....ja, hvala si bom zapomnila in skopirala....si zadela bistvo ni kej...auuuu...moji uhlji...sej sm že pridna...sam men je tok bogi, če mu kej fali in ne more papcat...po pa še kje preberem, kake hude količine k jih kdo poje...sem out ...hvala ti pa še en zate....je pri vas vse ok??? Me smo tudi tukaj ZATE!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:18:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Tamika...to pa je bil nakup....waw BAki,,,dej ga slikaj MIhailo...Tisa spi..od 20.00 do 7.30 brez hrane KAyica....ah...moška populacija pač.... Hvala za skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:19:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY pridna Tisa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:21:09
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm Ajvy je res lepo napisala Pa kake hude količine, pr nas popije 170 mleka pa dost pr gresu al čokolešniku pa ne merim, mamo pa 5 obrokov na dan in to mu odgovarja. Aja pa flaška mleka je zame obrok - če jo sploh hoče. Ajvy ja če nas rabiš smno ti na voljo, pa sej veš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:22:09
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy a to je Tisino spanje brez prebujanja, uvau jaz bi to tud dočakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:23:18
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem uspela posesat, sem Nejcu kr mal zagrozila da bo sesalc igračke posesal in jih je tko hitr znosu tja kjer morjo bit da se je kr kadilo Še od kosila pospravim, en mal narezka pripravim , potem sem pa finito.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:23:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Sjmm....sem v redu...pijem kavo in poslušam kako punci počivata ...Tarja se skriva, Tisa se smeje...itd.... Hvala za skrb KOmaj čakam jutri...se potiho veselim...moja naj prijateljica iz otroških let iz Črne Gore je v Sloveniji...so prišli v Kranjsko Goro...pa smo se zmenili da bi se videli...se nisva vidli..matr bo kar ene 10 let...čist sem na trnih...njenih otrok sploh še nisem vidla...niti moža---ker se je vmes preselila v vas...čist sem vesela....samo potiho, da ostanemo ok, da lahko gremo jutri....prvič ne bosta spali opoldanskega spanca v pojstelji ampak v avtu...pol veš ,kolk mi to pomeni...da sem pripravljena pravilo prekršit.... A ma katera idejo kaj naj kupim 7 letnemu fantu in 5,5 let stari punci...knjiigice odpadejo..ker ne znajo slovensko....HVALA za predloge
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:24:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO AJVY pridna Tisa po mamici..se ve
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:24:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy a to je Tisino spanje brez prebujanja, uvau jaz bi to tud dočakala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:28:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A ma katera idejo kaj naj kupim 7 letnemu fantu in 5,5 let stari punci...knjiigice odpadejo..ker ne znajo slovensko....HVALA za predloge mogoče kaj za ustvarjat(gama perlice...),puzzle,kaj za oblečt..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:28:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Čebel@ naša Marinela je tudi ob virozi imela pikice po telesu..Samo nevem če so jo glih srbele.... upam da je res samo zaradi viroze pikasta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:35:50
|
|
|
|
Čebel@
|
no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:38:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:38:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sjmm....sem v redu...pijem kavo in poslušam kako punci počivata ...Tarja se skriva, Tisa se smeje...itd.... Hvala za skrb KOmaj čakam jutri...se potiho veselim...moja naj prijateljica iz otroških let iz Črne Gore je v Sloveniji...so prišli v Kranjsko Goro...pa smo se zmenili da bi se videli...se nisva vidli..matr bo kar ene 10 let...čist sem na trnih...njenih otrok sploh še nisem vidla...niti moža---ker se je vmes preselila v vas...čist sem vesela....samo potiho, da ostanemo ok, da lahko gremo jutri....prvič ne bosta spali opoldanskega spanca v pojstelji ampak v avtu...pol veš ,kolk mi to pomeni...da sem pripravljena pravilo prekršit.... A ma katera idejo kaj naj kupim 7 letnemu fantu in 5,5 let stari punci...knjiigice odpadejo..ker ne znajo slovensko....HVALA za predloge ja lego, bakugane, kake igre take družabne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:40:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava a ni lušno..jz se kr stopim Hana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:41:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ajvy... lego, pri nas so in bakugani (7,5 in 5), activity-junior
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:41:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava a ni lušno..jz se kr stopim Hana res jo je lepo poslušat ....pa prava mala papiga je-vse ponavlja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:41:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava kako je toplo pri , ne
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 13:42:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vava kako je toplo pri , ne ja,pa ponos je tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.