|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
22.1.2010 12:49:54   
kayica24
Čebel@ naša Marinela je tudi ob virozi imela pikice po telesu..Samo nevem če so jo glih srbele....

Mihailo, naša sploh ne je ponoči, danes pa nevem kaj je blo, ob 5 auf in sem ji mogla flašo nardit, ker je pred spanjem čist malo pojedla...user posted image

Ajvi...Kaj pa je nardil takega tvoj mož, da se zlahka ne boš omehčala?Pozabil na obletnico?Se zmenil s kolegi?Sem radovedna, ne?user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.1.2010 12:55:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...zdaj imam pa jaz eno vprasanje...user posted image user posted image user posted image a vasi otroci se jejo ponoci mleko????????

Mihailo je vceraj popil ob 20h 260ml mleka in ena zlicka cokolina je notri ...ob 00:00h se zbudi in joka ,da je lacen mu dam mleko spet popije svojo merico 260ml...in ob 6h spet jok mu spet dam in popije in se zbudimo ob 8h...Men se zdi da se je manj zbujal za jesti ,ko je bil majhen ,pa sem ga se dojila,zdaj ma am...namesto da bi vse manj jedel ponoci ,se mi zdi da je vse vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če je zdrav imamo podobne štose

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.1.2010 12:57:55   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Pozdravljene...zdaj imam pa jaz eno vprasanje...user posted image user posted image user posted image a vasi otroci se jejo ponoci mleko????????

Mihailo je vceraj popil ob 20h 260ml mleka in ena zlicka cokolina je notri ...ob 00:00h se zbudi in joka ,da je lacen mu dam mleko spet popije svojo merico 260ml...in ob 6h spet jok mu spet dam in popije in se zbudimo ob 8h...Men se zdi da se je manj zbujal za jesti ,ko je bil majhen ,pa sem ga se dojila,zdaj ma am...namesto da bi vse manj jedel ponoci ,se mi zdi da je vse vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ,je zdrav...novih zobkov tudi ne vidim user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.1.2010 13:00:37   
sjmm

ja ,je zdrav...novih zobkov tudi ne vidim user posted image

ja, pol pa rabi...naš je pri 6h mesecih skor čist zavrnil flaško...sam une kašice od milupe je jedel..pol čez en mesec pa spet jok ponoči..mleko podnevi za spat...zvečer po večerji še ena doza...tko, da že potrebuje...še posebej, če potem lepo zaspi nazaj...men je to čist gut...naš se lepo pomiri s flaško in se tud obrne in pol vsaj mal spiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.1.2010 13:09:25   
Ajvy
Cita....SAMO ENO PRAVILO TI BO VLILO POGUM.
         IN SICER PRAVILO ,DA NOBENO ZLO NE TRAJA VEČNO IN NITI NE ZELO DOLGO....
POglej malo razpise ...sigurno se najde kakšna trgovina, ki je bolj mami prijazna...držim pesti ,da se ugodno razreši....ne bit slabe volje...potem samo še nižje vlečeš stvari...vse bo...vse bo...močna si...in boš to lepo speljala.....boš vidla...

sjmm....
tebe bi pa človek kr mau v rit brcnil.(TO SEM ZDEJ HUDA)...res...dej no ga srat....tvoj Maj pa prekla....lepo te no prosim.....glej...zadnjič povem....Tisa že od rojstva zelo malokrat je..napreduje zelo lepo....ko je bila dojenček je jedla 3 krat na dan..pa je dobila kilo gor v prvem mescu..pa me je patronažna htela s tira vrečt , pa se nisem dala...potem sem jo kasneje komaj prepričala v 4 obroke....in še zdaj velikokrat niti ne stisnem tistih 5 obrokov.....ko berem kaj vaši vse jejo...o mary....pač je naša pupa taka ,da ne rabi tolikokratnega vnosa.....
Tarja, ko je bolančkana preživi cel teden na krožniku juhe in čaju....
Nehaj se sekirat , ker boš dobila čir na želodcu.....in ob tvoji hrani...je to greh......
NEHAJ.....vse je lepo in prav..in če enkrat ne poje...to ni nič takšnega....na slikcah je prav elegantno popolnjen ...nič mu ne fali...se smeje in je razigran........

PA brez zamere....samo ne morem verjet , da ti še vedno pride do živga...MAj to vse čuti....
KRASNA MATI SI....odženi te dvome stran.....
Če me ne boš ubogala ,ti bom navila ušesa, da boš kot SLONČEK DUMBO

tko...tole si lepo skopiraj...ko boš v dvomih lepo ponovno preberi....

Baki...sam res...ti maš vedno kosilo skuhano, ko jst vstanem....vzor....waw

Čebela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.1.2010 13:11:43   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

POglej malo razpise ...sigurno se najde kakšna trgovina, ki je bolj mami prijazna...držim pesti ,da se ugodno razreši....ne bit slabe volje...potem samo še nižje vlečeš stvari...vse bo...vse bo...močna si...in boš to lepo speljala.....boš vidla...

Najlepša hvala si tko lepo napisala hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.1.2010 13:15:38   
sjmm

sjmm....
tebe bi pa človek kr mau v rit brcnil.(TO SEM ZDEJ HUDA)...res...dej no ga srat....tvoj Maj pa prekla....lepo te no prosim.....glej...zadnjič povem....Tisa že od rojstva zelo malokrat je..napreduje zelo lepo....ko je bila dojenček je jedla 3 krat na dan..pa je dobila kilo gor v prvem mescu..pa me je patronažna htela s tira vrečt , pa se nisem dala...potem sem jo kasneje komaj prepričala v 4 obroke....in še zdaj velikokrat niti ne stisnem tistih 5 obrokov.....ko berem kaj vaši vse jejo...o mary....pač je naša pupa taka ,da ne rabi tolikokratnega vnosa.....
Tarja, ko je bolančkana preživi cel teden na krožniku juhe in čaju....
Nehaj se sekirat , ker boš dobila čir na želodcu.....in ob tvoji hrani...je to greh......
NEHAJ.....vse je lepo in prav..in če enkrat ne poje...to ni nič takšnega....na slikcah je prav elegantno popolnjen ...nič mu ne fali...se smeje in je razigran........

PA brez zamere....samo ne morem verjet , da ti še vedno pride do živga...MAj to vse čuti....
KRASNA MATI SI....odženi te dvome stran.....
Če me ne boš ubogala ,ti bom navila ušesa, da boš kot SLONČEK DUMBO

tko...tole si lepo skopiraj...ko boš v dvomih lepo ponovno preberi....

Baki...sam res...ti maš vedno kosilo skuhano, ko jst vstanem....vzor....waw

Čebela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy..sem res ena kura...veš jz skoz za njim stojim s kako žličko ali flaško....ja, hvala si bom zapomnila in skopirala....si zadela bistvo ni kej...auuuu...moji uhlji...sej sm že pridna...sam men je tok bogi, če mu kej fali in ne more papcat...po pa še kje preberem, kake hude količine k jih kdo poje...sem outuser posted image user posted image ...hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image zate....je pri vas vse ok??? Me smo tudi tukaj ZATE!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.1.2010 13:18:57   
Ajvy
Tamika...to pa je bil nakup....waw

BAki,,,dej ga slikaj user posted image user posted image

MIhailo...Tisa spi..od 20.00 do 7.30 brez hrane

KAyica....ah...moška populacija pač....
Hvala za skrb

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.1.2010 13:19:56   
MIHAILO
AJVY pridna Tisauser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.1.2010 13:21:09   
Urša08
Sjmm Ajvy je res lepo napisalauser posted image Pa kake hude količine, pr nas popije 170 mleka pa dostuser posted image user posted image user posted image user posted image pr gresu al čokolešniku pa ne merim, mamo pa 5 obrokov na dan in to mu odgovarja. Aja pa flaška mleka je zame obrok - če jo sploh hoče.

Ajvy ja če nas rabiš smno ti na voljo, pa sej vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.1.2010 13:22:09   
Urša08
Ajvy a to je Tisino spanje brez prebujanja, uvau jaz bi to tud dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.1.2010 13:23:18   
Urša08
Jaz sem uspela posesat, sem Nejcu kr mal zagrozila da bo sesalc igračke posesal in jih je tko hitr znosu tja kjer morjo bit da se je kr kadilouser posted image user posted image user posted image user posted image Še od kosila pospravim, en mal narezka pripravim , potem sem pa finito.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.1.2010 13:23:50   
Ajvy
Sjmm....sem v redu...pijem kavo in poslušam kako punci počivata user posted image user posted image ...Tarja se skriva, Tisa se smeje...itd....

Hvala za skrb

KOmaj čakam jutri...se potiho veselim...moja naj prijateljica iz otroških let iz Črne Gore je v Sloveniji...so prišli v Kranjsko Goro...pa smo se zmenili da bi se videli...se nisva vidli..matr bo kar ene 10 let...čist sem na trnih...njenih otrok sploh še nisem vidla...niti moža---ker se je vmes preselila v vas...čist sem vesela....samo potiho, da ostanemo ok, da lahko gremo jutri....prvič ne bosta spali opoldanskega spanca v pojstelji ampak v avtu...pol veš ,kolk mi to pomeni...da sem pripravljena pravilo prekršit....

A ma katera idejo kaj naj kupim 7 letnemu fantu in 5,5 let stari punci...knjiigice odpadejo..ker ne znajo slovensko....HVALA za predloge

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.1.2010 13:24:07   
Ajvy

AJVY pridna Tisauser posted image user posted image

po mamici..se ve user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.1.2010 13:24:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy a to je Tisino spanje brez prebujanja, uvau jaz bi to tud dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.1.2010 13:28:01   
Čebel@

A ma katera idejo kaj naj kupim 7 letnemu fantu in 5,5 let stari punci...knjiigice odpadejo..ker ne znajo slovensko....HVALA za predloge

mogoče kaj za ustvarjat(gama perlice...),puzzle,kaj za oblečt..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.1.2010 13:28:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Čebel@ naša Marinela je tudi ob virozi imela pikice po telesu..Samo nevem če so jo glih srbele....

upam da je res samo zaradi viroze pikasta

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.1.2010 13:35:50   
Čebel@
no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.1.2010 13:38:25   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no sem pozabila povedat da me Hana že 1 teden kliče mama,ko vidi flaško ali posodico reče ama ama,če mi pa da kaj v roke in ji rečem hvala pa v istem tonu vedno reče vavauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.1.2010 13:38:59   
sjmm

Sjmm....sem v redu...pijem kavo in poslušam kako punci počivata user posted image user posted image ...Tarja se skriva, Tisa se smeje...itd....

Hvala za skrb

KOmaj čakam jutri...se potiho veselim...moja naj prijateljica iz otroških let iz Črne Gore je v Sloveniji...so prišli v Kranjsko Goro...pa smo se zmenili da bi se videli...se nisva vidli..matr bo kar ene 10 let...čist sem na trnih...njenih otrok sploh še nisem vidla...niti moža---ker se je vmes preselila v vas...čist sem vesela....samo potiho, da ostanemo ok, da lahko gremo jutri....prvič ne bosta spali opoldanskega spanca v pojstelji ampak v avtu...pol veš ,kolk mi to pomeni...da sem pripravljena pravilo prekršit....

ja lego, bakugane, kake igre take družabne

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.1.2010 13:40:13   
sjmm

a ni lušno..jz se kr stopimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.1.2010 13:41:04   
TAMIKA3
ajvy... lego, pri nas so in bakugani (7,5 in 5), activity-junior 

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.1.2010 13:41:12   
Čebel@

a ni lušno..jz se kr stopimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana

res jo je lepo poslušatuser posted image user posted image user posted image ....pa prava mala papiga je-vse ponavljauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.1.2010 13:41:59   
TAMIKA3

kako je toplo pri user posted image , ne  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.1.2010 13:42:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kako je toplo pri user posted image , ne  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja,pa ponos je tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.