Maksi1 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (21.1.2010 22:24:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot drgac pa punce. jaz se ne morem nehat cudit. se mi zdi da vas je vecina brez sluzb, pa skoz neki kupujete. jaz pa s sluzbo, pa skoz brez denarja. Piškot - pr nas je isto. tudi jaz se kar čudim. ma po pravici tudi dosti stvari kupim (če pomislim, koliko smo dali v tem letu za dojenčka - oprema za sobico, voziček, sedežek, oblačila, igrače in da o mleku in plenicah niti ne govorim - me prav boli glava), samo me jezi, da ne morem prou nč privarčevat. Sicer pa Tanci - ne poznam vaših razmer, vendar tvojega boš pa le morala vzet na govorilne. Verjamem, da je ful fajn človek, ampak ti si tudi in zato se kar postavi zase. Pa nočem klicat hudiča ...poznam pa kar neki zgodb, ko so moži delali na ful in so mislili, da je ženi doma lepo, pol pa ko so pršli domov, jih je ta napiz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] in od vsega hudega so si našli ljubico in potem je žena ostala vsa zmozgana sama in z večnim vprašanjem: zakaj pa sem se tako trudila? Postavi se zase. Starševstvo je pomembno, ne sam biznis. Če ne pozabi stvari od biznisa, tudi družinskih stvari ne sme. Če že dnar ni problem - si najdi vsaj varuško. Pa da ne boš mislila, da je pr nas rožnato. Ker ni - moj ma sp in redko pride pred 18. domov, ampak če mam gužvo, potem vskoči. Pa vikende smo v glavnem skupaj (ob sobotah mi pomaga pospravljat, v nedeljo pohajamo). Ko bom šla delat, pa se bo moral odrečt še kaki "biznis" uri. Zarja ni samo moj otrok, pač pa je od naju obeh, zato je prav da si skrb zanjo razdeliva.
|
|
|
|