tanci29 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (19.1.2010 9:29:46)
|
dan urša-ojoj[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif], sem kar cmokec dobila, upam da kmalu najdete težave ki pestijo Nejca. prevleka za avtosedež je 60 €...ker sedež pa imaš, jest bom mela eno viška če ti paše gor ajvy-[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] tudi za vas, pa superca da ste vsaj malo spali danes....tale naša P je res super, sam tisto osebje tam mi včasih pa kar naježi kožo, ampak delajo dobro, sploh naša Alenka je carica res čebela-[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za Hano banano da se čimprej pozdravi surf-jest sem ti poslala prošnjo da sprejmeš antonio za prijateljico, a v skupini si že od ptičkov in čebelic, če si si v zgornjem desnem kotu vpiši ime skupine in ti bo ven vrglo, jest sem si jo potem shranila kar pod favorites ker če ne moraš skos iskat. ja erik pa ma ene mravljince v riti, skos u pogonu. pa isto je pri hranjenju, čeprav zdej ga moram pa res pohvalit ker prav lepo in tudi dokaj normalne količine poje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... kolumbo-fajno risanko si je Majči zbral, pa uživaj v kavici mihailo-upam da čimprej vzpostavite ritem nazaj, če te kaj potolaži mi mamo s Hano tudi take probleme zvečer za zaspat, kakšen dan je bolje kakšen pa kar motovili okoli. glede cucljev si zadnjič spraševala. pomoje mu daj mleko po navadni flaški za pit pa po magičnem lončku. vsaj tako delajo moje frendice. jest nimam izkušenj ker noben ni mel flaše
|
|
|
|