tanci29 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (18.1.2010 9:01:27)
|
br jutr ajvy-še en kup[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za zdravje....pa čimprej se pocelite[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] urša-pri nas erik sploh ne pusti da se mu kožica dol vleče, sicer vztrajam, samo pri nas gre že lepo dol....je bila pa tudi kar dolgo zalimana na eni strani samo se je čist samo poštimalo...ne vem dej ko boš peljala žiga na cepljenje pa povprašej še malo za to. pomoje te nima ful skrbet, ker če lahko lepo lula ga to ne boli, probaj čim več trenirat pa bo. pa ne se ustrašit če malo zakrvavi. enkrat ko je p eriku je mel kar ranico pa sem mu dajala obkladke fiziološko in je blo v enem dnevu dobro. surf-o tole maste pa superca, tko za smučanje pa najbrž tudi za sankanje....ful dobro se ni treba kam vozit, sam smuče na ramo pa hopa sjmm-ajoj tole pa je rihtanje...ma so dobri...men je mami zmer rekla da ji je bilo ful dobro opazovat kako smo se prjatlce rihtale ko smo šle ven, smo tud po en ero pred špeglom stale[sm=smiley36.gif]....zdej pa pet minut da vržeš tisto maskaro gor pa piči miško....sem šla lani na novoletno zabavo vsa namazana brez maskare[sm=jezicek.gif]...prov čudno zgleda....pa fajn za družinsko popoldne simona-fajn kuhcej, kaj boš dobrega naredila majchy-ziher je tok dišou da si ga pojedla[sm=smiley1.gif] jutta-čas je ba se priojaviš na FB...pa magari samo za našo skupinco[sm=smiley36.gif]...je ful slikic gor, punce so prav pridne...no ko smo glih pri temu, kako nalagate slike gor, ker men nalaga 5 slik ziher ene 15 min in pol se mi ne da več tam stat...mi je črtica rekla da neki downlouda pa sem pozabla kaj[sm=zmeden.gif] mi smo se včeraj tudi ful dobro imeli, smo se šli sankat v logatec...je blo ful kulsko, pa še tak lep sonček je bil[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pol sta pa oba začorila v avtu sem se pa kar dam odpelala, sem še starša peljala domov, potem pa nisem hotla hane budit da bi šli še na enga čajčija, k revca cel dan sploh ni spala, pa je bla tok pridna...ko smo prišli domov, je pa tud daddy pršol, tko da smo še malo skupaj pocartali. ma je blo fu fajn kukr se mi ni nč dal zjutrej. pa bravo Tina za tak uspeh v slalomu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|