|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
15.1.2010 22:19:16   
Katjusa
mojga sem spet čist znorela...... ampak ga držim nazaj dokler ne bomuser posted image nema novega avtauser posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa 6 oz.7 sedežni padu..... da bomo na komotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.1.2010 22:20:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mojga sem spet čist znorela...... ampak ga držim nazaj dokler ne bomuser posted image nema novega avtauser posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa 6 oz.7 sedežni padu..... da bomo na komotuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.1.2010 22:20:55   
Katjusa
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3423747&show=2

šibam pod tuš..... moj se že tuširauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 22:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.1.2010 22:35:10   
brkn83
pozdravljene.

Kako ste kaj?

Evo mi danes polne roke della, šele zdele končala. Nik zaspal ob desetih, upam da bo noč lepo prespana. Ker nimam od nobene številke v telefonu, in se mi ne da iskati po mailu bi prosila eno, ki gre jutri na srečanje, če mi lahk pošlje številko - čebela če bi mi jo ti bi bla res vesela, glede na to da si iz ljubljane in boš tudi na srečanju saj si ga ti predlagala.

moj mail: brigita.cepelnikknez@gmail.com

no sej nisem se še popolnoma odločila, če z nikom prideva, ker moj ne more z nama. Morem prespati zadevo in če bo nik lepo spal potem verjetno prideva.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 22:35:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.1.2010 22:37:20   
brkn83
aja js mam pa še eno vprašanje. Kje v koloseju pa se dobimo? Js še nikol nisem bla v njem in sploh ne vem če vas bom našla.

Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.1.2010 22:42:46   
milči
Dober večer, čvekice na kubik!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj folgam brat, kaj šele, da bi kaj napisala, pa saj itak se tudi bolj malo oglašamuser posted image .

Za vse bodočeuser posted image , naj se čimprej pokaže user posted image  aliuser posted image  po željiuser posted image user posted image user posted image
Imate neke hude debate o avtih, res vse obvladateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novička je ta, da sem resnično žalostna, ker me jutri NE BO, Klara je še vedno smrkava+to, da je možek dopoldne v službi. Tako daleč pa ziher ne bi šla sama.
Edino, če kakšna s hulikopterjem prileti po meneuser posted image user posted image user posted image

Lepo se načvekajte, potem pa prosim poročilo!!!user posted image user posted image user posted image  in na fotomaterial ne pozabituser posted image user posted image

Nočka!!!

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.1.2010 22:43:37   
Katjusa
brkn mojo številko maš?
ti pošlem seznam februarčicuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč se ju3 vidmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.1.2010 22:47:53   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brkn mojo številko maš?
ti pošlem seznam februarčicuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč se ju3 vidmouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša sem mislila, da te ne bo na srečanje. potem pa super da se vidimo, kdaj boste pa odšli od doma?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.1.2010 22:49:20   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A V STILU:

LUIGI SPREMLJA SAMO FERARIuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.1.2010 22:49:34   
brkn83
nič šibam zdej hitro v postlo, da se mal spočijem.

Lahko noč.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.1.2010 22:52:07   
tanci29
pr men pa sam pop tv govori...pa še ta je čist potihem...še dobr da mamo še kr lučke da mal utripajo da me ni strahuser posted image ....
kaj zdej ste šle že vse u mižule....

claud-kaj je zdej s tabo..sej prideš a ne
milči-ja škoda no, pa dej se opogumi pa pejt u avto, se vidimo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.1.2010 23:01:18   
sunny24
Čer! Jst sem tuki...Dan bil prekratek...Z Gajo smo pohajčkale po sončku, kofetkale, ble pr tašči...Popoldne smo spale...

Sm že v nizkem štartu za jutri...Sam upam, da bo Gaja danes spala da ne bo kot včeraj k osmo ble zbujene od 24h-2:30...Kar neki! Pol je pa hotla sam v vozičku spat, v postli ni šans...user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat kje je najkrajša pot iz moje strani do koloseja...Kam grem oz na kiro obvoznico? Pa kje točno v koloseju je to...

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.1.2010 23:03:14 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.1.2010 6:42:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dejte mi povedat kje je najkrajša pot iz moje strani do koloseja...Kam grem oz na kiro obvoznico? Pa kje točno v koloseju je to...

jaz sem glede obvoznic in AC čist zelena tko da najboljš da se z kolumbo slišita......v koloseju nas boš pa takoj videla  ker ko stopiš čez glavna vrata,pogledaš desno in nas vidiš......drugače pa imaš mojo cifro in se slišiva

brkn.......user posted image user posted image user posted image ...se vidimo....no glede na to da ti je katjuša poslala naš seznam(sem itak tudi jaz gor),ti nisem nič pisala na mail

kolumbo.....uglavnem:totalno sem se zaljubilav tizga pižojčka tko da bo moj dec tebe krivil,ker si ga pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....samo še ceno zvohamuser posted image

katjuša.......huhuuuuuuuu se vidimouser posted image user posted image user posted image

milči......user posted image user posted image user posted image  za Klaro in škoda-se vidimo  naslednjič,ne?user posted image

no drugo sem pa pozabilauser posted image .....sem ko mejhen otrok:komaj sem zaspala,zdele zjutraj sva pa z možem kapučino skupaj spila in zdej že bedimuser posted image user posted image
user posted image

za vse vasuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.1.2010 6:45:36   
Čebel@
user posted image

ta mi je full dober,ker tko z nogo tolčeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.1.2010 7:14:13   
baki
dobro jutro...moj je v službi,nik in katja še spita.dons pa mate srečanje...ruknite še enga zame pa glejte da nebote preveč šimfale.a je kera ko bo z mano tle na forumu,da nem sama??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.1.2010 7:22:05   
baki
dons za kosilo pasulj nik bo mel šinačo+pire+hrenovke.a pol boste na srečanju mele tudi kosilo?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.1.2010 7:23:13   
baki
kje pa ste???

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.1.2010 7:26:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kje pa ste???
jutrouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.1.2010 7:46:21   
Urša08
jutro

Eto samo na hitrco se javim, naša nočka za en user posted image . Zdele sem si kavico skuhala da mal k seb pridem, potem pa hitr tamaledva popedenam, se natrogamo in pridemo oz. prideva sama z Žigcemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.1.2010 7:55:05   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Eto samo na hitrco se javim, naša nočka za en user posted image . Zdele sem si kavico skuhala da mal k seb pridem, potem pa hitr tamaledva popedenam, se natrogamo in pridemo oz. prideva sama z Žigcemuser posted image

kaj to pomeni????

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.1.2010 7:59:54   
Čebel@

jutro

kaj to pomeni????
da se bojo oblekli,prištimali,vzeli vse stvari s sabo in šli od doma

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 16.1.2010 8:00:26 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.1.2010 8:11:45   
baki
jst grem počasi kuhat.nimam kaj drugega delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.1.2010 8:12:21   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

kaj to pomeni????
da se bojo oblekli,prištimali,vzeli vse stvari s sabo in šli od doma

aha

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?