|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
15.1.2010 15:59:13   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša........6000user posted image

uauuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.1.2010 15:59:30   
Urša08

urša........6000user posted image

sploh nisem opazilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.1.2010 15:59:55   
Urša08
No jaz sem pa položnice plačala, predno jih kam založimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.1.2010 16:00:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jah ne vem zdej za jutr, jest se čist ok počutim, hana je tud uredu, erik tud. a mislite da smo ok če pridemo, jest ne vem, mislim da nismo kužni sam nikol ne vešuser posted image

ste me zignorirale...zdej pa ne vem a namernouser posted image al ponesrečuser posted image

Sorry nisem opazila. Zarad mene komot prideteuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.1.2010 16:01:17   
Jutta

jah ne vem zdej za jutr, jest se čist ok počutim, hana je tud uredu, erik tud. a mislite da smo ok če pridemo, jest ne vem, mislim da nismo kužni sam nikol ne vešuser posted image

ste me zignorirale...zdej pa ne vem a namernouser posted image al ponesrečuser posted image

Zaradi mene PRIDITE! Bom vesela. Bacile lahko prenaša kdorkoli od nas, ker je itak pred vsako boleznijo inkubacijska doba, ko še nisi bolan, trosiš jih pa vseeno okoli...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.1.2010 16:01:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mi doma... zdej pa ne vem a ga nej dam spat al nej gremo na sneguser posted image user posted image user posted image user posted image spet ni spal...... ne vem kak to čez vikend pa vedno spi....... a tam kao ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bom znorela..... doma pa pol tečen za znoret.... ju grem zrihtat in gremo sankatuser posted image

ej pri nas je glih kontra......v vrtcu spi in mamo pol zvečer probleme, ker nori do 22h...........če je doma nikol ne spi TUT ČE MA 40 VROČINEuser posted image

uff naš pa rabi spanca....
smo se skregal sem ga spat poslala in že skoraj pol ure spi.... benija sme pa zrihtala in sta šla z babiko na sprehod.... babi je hotla it pa sme rekla, če mi še mal benija ven pelje, ker drgač dons ne bo nič zunaj.... florjana predvidevam, da ga bomo ob 6 budiluser posted image user posted image user posted image sej je bogi pol se pa kregam nad njim.... sam jst tud ne morem vsako stvar miljonkrat rečt pa še vedno nič ne nardi..... pa mu lepo rečem s ejoče pa se zaderem se joče.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bo vsaj naspal pa bosta potem z atijem kake lumparije delala in se bomo vsi smejaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.1.2010 16:02:11   
Jutta
CLAUD  - a sem jaz prepozna za JUSTA? Bi imela materino dušico. 

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.1.2010 16:02:31   
Maksi1
Tamika - tiste os 15 so mladoletne - ma lahko fajn probleme. pa o tem, da je tudi on potem s kakim letom več - a se mu zdi, da bi sfolgal 2 od 15? user posted image user posted image

No, pa še neki heca, ko ste tolko dobre volje:

Reče medvedek prašičku:
- ej, jaz pa vem, kaj bo s tabo, ko boš velik.
- kako pa veš, a si prebral moj horoskop, vpraša medvedek.
- ne, kuharsko knjigo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.1.2010 16:03:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ti pošljem še naše čeprav tisto za 1100 sem že plačala k je bil rok 11.1.user posted image user posted image user posted image user posted image te so pa zdej bolj male tam od 15-35€ jih je pa 1x15, 1x23, 1x25, 1x31, 1x34..... ostalo je pa na trajnik

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.1.2010 16:04:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Tamika - tiste os 15 so mladoletne - ma lahko fajn probleme. pa o tem, da je tudi on potem s kakim letom več - a se mu zdi, da bi sfolgal 2 od 15? user posted image user posted image

No, pa še neki heca, ko ste tolko dobre volje:

Reče medvedek prašičku:
- ej, jaz pa vem, kaj bo s tabo, ko boš velik.
- kako pa veš, a si prebral moj horoskop, vpraša medvedek.
- ne, kuharsko knjigo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.1.2010 16:05:21   
Katjusa

mena verjetno tak ne bo.... me pa ne moti sam da so otroc zdravi k en po drugmu lezejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.1.2010 16:05:52   
Jutta

ti pošljem še naše čeprav tisto za 1100 sem že plačala k je bil rok 11.1.user posted image user posted image user posted image user posted image te so pa zdej bolj male tam od 15-35€ jih je pa 1x15, 1x23, 1x25, 1x31, 1x34..... ostalo je pa na trajnik

Katjuša, kaj je pa stalo 1100 eur?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.1.2010 16:06:02   
Katjusa
a vaši user posted image še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam šeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.1.2010 16:06:36   
Urša08

Ne rabiš pošiljat, mamo svojih dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.1.2010 16:06:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Zaradi mene PRIDITE! Bom vesela. Bacile lahko prenaša kdorkoli od nas, ker je itak pred vsako boleznijo inkubacijska doba, ko še nisi bolan, trosiš jih pa vseeno okoli...

tudi jaz sem spregledalauser posted image ......se pad kar pod jutto podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.1.2010 16:06:42   
Jutta
Katjuša, zakaj te pa ne bo?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.1.2010 16:07:09   
Jutta

a vaši user posted image še ful dajejo v usta? sem opazla, da je naš kr prden ratal in zdej ful manj daje v usta le tu in tam šeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš isto.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.1.2010 16:07:09   
Katjusa

Katjuša, kaj je pa stalo 1100 eur?user posted image

v bistvu je to položnica od dinersa od tega je skoraj 600€ stvari k sma jih kupla na obroke ostalo pa sprotno zapravljanje ... kakrkoli je pa položnica..... vsak mesec približno istauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 943
15.1.2010 16:07:52   
Urša08

Žiga bi mel al dudo al pa žličko v roki in potem skoz v usta nosiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.1.2010 16:08:36   
Katjusa

niti ne vemuser posted image bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enimuser posted image sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.1.2010 16:09:07   
Katjusa

Žiga bi mel al dudo al pa žličko v roki in potem skoz v usta nosiuser posted image

pameten fant:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.1.2010 16:09:20   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

si bo treba počasi omislit user posted image
ja ni kaj EMŠO dela svoje user posted image

a dej dej-še ni panikeuser posted image

nimam več 2 spredaj user posted image , pa bi jo še malo imela.. mi je moj rekel, da za mojih 30, dobi 2x15user posted image user posted image

pa kva bo delal z dvema pobertetnicama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......po slikicah sodeče prav  fejs zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......pa še nekaj:ŽENSKA JE STARA TOLIKO, KOT SE POČUTI!(ja derem se,da boste si  vse zapomnileuser posted image )

se bo on počutil tudi mlajše user posted image ... ko sva se spoznala sem štela rosnih 16 let... mogoče se mu toži po tistih časih user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.1.2010 16:09:49   
Čebel@

niti ne vemuser posted image bom vidla kake volje se bomo vstali.... in kaj bo moj reku... sami mi tak ni za it razn če bi prišla samo z enimuser posted image sej sta oba pridna... sam sem lena da bi mogla 2 komandiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom jaz še na Florija pogledalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.1.2010 16:10:22   
Urša08

Katjuša dej pridi, pa vsi 4 pridte al pa enga v varstvo dajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.1.2010 16:10:41   
Čebel@

naša daje še kar dosti stvari v usta in me sploh ne motiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?