lilcha -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (3.2.2010 12:23:35)
|
Živjo punce Evo me po dolgem času. Sej prebrala sem do zdej še čist vsako stran našga foruma, sam zmer pol zmanjka cajta za javljanje...[sm=smiley13.gif] No kje naj začnem. Naprej podatki za seznamček : Pri 9 mesecih teža 9500 g, višina 72 cm. 3.zobek 10.12.2009, 4. zobek 20.12.2009. Kobacat in postavljat na noge ob opori se je začela pri 9 m, pri 10 m pa tudi hoditi ob opori, sicer počasi ampak gre... Zdejle trenutno mineva že 14 dan kar smo notri ker je Maša bolana, sicer je že bolje pa vendar je tako kašljala da je rekla P da ji leden zrak zunaj ne bo nič koristil. Pa še nosek pušča na polno. Pa kot vidim imate skoraj vse podobne težave z bolančkanimi [sm=duda.gif]. Upam da za vse nas hitro pridejo boljši časi... Aja pa čestitam vsem dosedanjim slavljencem 1. rojstnega dne... Tiste ki ste že začele delat, vsaka vam čast, jst ne vem kako bom zaštartala. Sicer sem podpisala novo pogodbo za 4 urni delavnik ker tamala ne gre v vrtec in se bomo mogl mal šihtat pa prilagajat. Za povrh vsega so me še prestavl v drugo štacuno, tko da bo še večji stres.. No pa še čestitat morm BarbariGS za [sm=nosecka.gif], pa glede na to da vidm da Kolumbo v petek dela test tud upam da ji pokaže tist kar si želi. ... Pa da novsta sam dve [sm=nosecka.gif], se bom pa še jst pofočkala, sem pa že nardila test pred 1 mescem in je bil pozitiven, tko da mam v petek pregled pri G. Zdej naročajo ko si 10 tednov [sm=nosecka.gif]. Tko da bomo pomoje mel v petek kar dvojno slavje, ane Kolumbo. Ja nč, držte se vse pa fajn bodte.
|
|
|
|