|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
3.2.2010 11:38:29   
Urša08
Ja kje ste pa zdej vse? Pa ravno ko mam mal lufta, ko sta tamaledva pridnauser posted image

Mi popoldan dobimo obisk, pride svakec s punco voščit Žigu, ker v soboto punca ne more ker se ma ful za učit, če verjameš v pravljiceuser posted image user posted image user posted image sam men je itak vseen kdaj uletita. Edin ne da se mi dons nč pečt tko da bodo kr kupljeni piškoti na miziuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.2.2010 11:38:51   
sjmm
naš maliuser posted image gleda ponovitev Spet doma in PLEŠE K UTRGAN::JOJ, sem se mu nasmejala...pol je bil pa toookkk važn...se je kr ma rito usedel

joj, pa dons mal bol papa...se mi kr skale valijo od srcauser posted image

zdej pa spanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.2.2010 11:39:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja kje ste pa zdej vse? Pa ravno ko mam mal lufta, ko sta tamaledva pridnauser posted image

Mi popoldan dobimo obisk, pride svakec s punco voščit Žigu, ker v soboto punca ne more ker se ma ful za učit, če verjameš v pravljiceuser posted image user posted image user posted image sam men je itak vseen kdaj uletita. Edin ne da se mi dons nč pečt tko da bodo kr kupljeni piškoti na miziuser posted image

helov...sem men se tud ponavad nardi..k mam cajt...magal

kako ste kej drgač...kako možek...je že prišel k sebiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.2.2010 11:40:30   
Urša08
Sjmm eto mi je pediatrinja rekla, da naj ma 5 obrokov pa nč grickanja vmes, sem se koj nate spomnilauser posted image user posted image user posted image Pa ne skrb zarad hrane, je kokr mu paše res ne delaj si skrbiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.2.2010 11:43:43   
sjmm

Sjmm eto mi je pediatrinja rekla, da naj ma 5 obrokov pa nč grickanja vmes, sem se koj nate spomnilauser posted image user posted image user posted image Pa ne skrb zarad hrane, je kokr mu paše res ne delaj si skrbiuser posted image

ma naš zdele k mal pa mal poje jih ma tud 8...sam po moje je še zmer tko, da vsaka mamica najbolj ve za svojgauser posted image ...bi pa tud jz rada prišla na en pravi ritem in nekak 5 obrokov, pa mogoče še tisto flaško zgodi zjutraj....ej, kok jz kompiliciram...se ful bojim, da bo na pregledu prelahek..pol sm šla pa gledat za nazaj...MIHA...21 mesecev 83 cm pa 10500g, Janči...22 mesecev...14300g in 90 cm...tko, da mislim, da bo Majči nekje umes....Saška je bila pa bol majhna in okroglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.2.2010 11:43:46   
Urša08
Sjmm ja možek je že včerej šel v službo in seveda pozabu da mava z Nejcem telovadbo in da rabim avto in varuško, tko da sva ene 5 minut z Nejcem zamudlauser posted image user posted image user posted image Drugače je pa Nejc čist zdrav, apetit se je vrnu, Žiga pa matrajo zobki in je taka mala tečkica, crkljivček, pa nč mu ni prtav - no ok zdele trenutno je čist zadovoljen na tleh ne bo pa dolgo trajalo. Je pa sedaj tud zlo malo,bolj polovične obroke ampak je baje dost težekuser posted image . Jaz sem pa tud ok, me je tečnitis nehal dajatuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa vi in tvoji sončki?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.2.2010 11:45:39   
baki
sem jezna sama nase k si kr delo naštimamuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 11:46:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.2.2010 11:46:54   
sjmm

Sjmm ja možek je že včerej šel v službo in seveda pozabu da mava z Nejcem telovadbo in da rabim avto in varuško, tko da sva ene 5 minut z Nejcem zamudlauser posted image user posted image user posted image Drugače je pa Nejc čist zdrav, apetit se je vrnu, Žiga pa matrajo zobki in je taka mala tečkica, crkljivček, pa nč mu ni prtav - no ok zdele trenutno je čist zadovoljen na tleh ne bo pa dolgo trajalo. Je pa sedaj tud zlo malo,bolj polovične obroke ampak je baje dost težekuser posted image . Jaz sem pa tud ok, me je tečnitis nehal dajatuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa vi in tvoji sončki?

saška še na bolniški, M in J ok..HB, Majči se pobira...jz pa sem zlo zmatrana..je le skoz sam po rokah...sej veš..drgač pa tud nahod počasi mineva...ko posije sonček....smo kr cool volje...sam komi čakam, da bo 2 dni mimo..brez vročine in bomo lahk šli mal ven, ker men se že meša tle med 4 stenam...pa še v kopalnic zasut s cotam k čakam, da jutri pripelejo sušilc...pol ga bom pa skoz gnala...pa naj crkne...bomo pa bolšga kupiluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.2.2010 11:46:55   
Urša08
Kolumbo držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.2.2010 11:49:54   
Urša08
Sjmm a veš da sem bla jaz tud že vsega naveličana k ta zima mi je kr noro, pa je Nejc bruhal pa potem jaz, pa moj, ma k začaran krog. Dost mam tega. Tud pri vam upam da se stanje čim prej umiri, da začnete spet mal uživatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.2.2010 11:52:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

na brzino

z Majklom gremo spet dohtarjuuser posted image ....fasal je velike rdeče otekle fleke od ušes do pet......sumim alergijo na antibiotik....grrrrrr.....upam d ni kej drugega nalezljivega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.2.2010 11:54:06   
Urša08
Tamika kako ste pa vi? Jew Mai že boljši?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.2.2010 11:54:26   
TAMIKA3

Helov

Takole zjutraj sem zrihtala otroka in sebe pa smo letel do prijatelce da je mela Nejca čez, ko sem bla jaz pri pediatrinji z Žigom.  Naš fan je ob enem letu težek 8980g in velik 76 cm. Vse ok, ni bil pa cepljen ker je malce prehlajen, pa še zobek vn rine. Potem smo šli na eno pijačko, pa v trgovino in smo šele sedaj domov prišli. user posted image

Sjmm nč ne gloncam, še vrečke iz trgovine mam na pultuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image žiga - velik fant

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke, da pokukajo čimprej ven

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.2.2010 11:55:02   
Urša08
Sjmm in Tamika dejta mi povedat (če prejemata starševski dodatek) a bosta šli potem na zavod al kaj?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.2.2010 11:56:05   
TAMIKA3

Tamika kako ste pa vi? Jew Mai že boljši?

ni smo ok, tristana daje tečnitis - mislim, da so zobki, se ful slini in prstki so vedno v ustih, samo videt ni nikjer nič user posted image user posted image user posted image user posted image ... mai je  v redu, je že na delovnem mestu user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.2.2010 11:58:17   
TAMIKA3

Sjmm in Tamika dejta mi povedat (če prejemata starševski dodatek) a bosta šli potem na zavod al kaj?

jaz sem se odločila za to:

user posted image Pravica do plačila prispevkov zaradi zapustitve trga dela user posted image   Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (Uradni list RS, št. 47/2006) je med pravice, ki izhajajo iz zavarovanja za starševsko varstvo, med drugim vnesel tudi novost za enega izmed staršev, ki zapusti trg dela zaradi nege in varstva štirih ali več otrok. Starš, ki se odloči za to, ima pravico do plačila prispevkov za socialno varnost od minimalne plače do dopolnjenega desetega leta starosti najmlajšega otroka.   Oseba zapusti trg dela, če ji preneha delovno razmerje s sporazumno razveljavitvijo ali odpovedjo pogodbe o zaposlitvi z njene strani oziroma če je na lastno zahtevo izbrisan iz registra brezposelnih oseb.   Za uveljavljanje te pravice mora stranka vložiti vlogo na pristojnem centru za socialno delo, kateri mora priložiti:
  • potrdilo vlagatelja in otrok, da so državljani RS in imajo skupno stalno prebivališče v RS
  • potrdilo Zavoda za zaposlovanje o prenehanju vodenja v evidenci brezposelnih oseb ali odpoved pogodbe o zaposlitvi
  • rojstne liste otrok
  • potrdilo, da otroci izpolnjujejo pogoje iz 70. člena ZSDP (potrdilo o šolanju)

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.2.2010 12:02:39   
kayica24
Urša, glede na to, da ti zbiraš podatke..Sem vidla, da še moja Marinela nima kravice nalimane-stojim ob opori...Hm..To je blo menda pr 10.mesecih..Zdaj že hodimo veselo ob opori...

Pa hvala!

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.2.2010 12:03:12   
sjmm

jz ne, pol sem brez dohodka, razn otroških dodatkov....ne bom šla pa zato, ker ne mislim iskati službe ali da bi mi jo iskali oni..če bo treba, me bo zaposlil mož, sam zaenkrat je seštevek bolši, če jz nimam dohodkov na papirju

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.2.2010 12:05:38   
Urša08
Tamika ja tole pride prav tebi in sjmm user posted image Jaz pa sploh ne vem a morm it na zavod? Tamika a po tretjem otroku si si kej sama leta plačevala? Lahko tud na zs.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.2.2010 12:07:55   
Katjusa

Katjuša sem prebrala da boš manj na rr, upam da se nista s tvojim ravno zarad foruma kej skregalauser posted image

ne neuser posted image user posted image user posted image user posted image druge težavice sma imelauser posted image user posted image user posted image user posted image sej pravim sma imela dober kreg ker sma se po dolgem času vsedla in se zmenla in tud zaključla, da mormo od tle it ker nimamo svojega mira, svojega življenja, preveč vsi vplivajo na najuuser posted image user posted image user posted image user posted image pač prišel je kreg iz vse te napetosti in živčnosti.... men moj nikol nč ne reče zaradi netauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbouser posted image user posted image user posted image

dons me že vleče spet na net ma mam polno glavo vsega... ampak o tem nebi tle je to le javni forum in so preveč osebne zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da kmal zvemo za hiško in da se selimo sma z mojmu rekla boma zrihtala kolkr bo nujno in gremo.... ne morem več.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.2.2010 12:10:36   
Katjusa

Tamika ja tole pride prav tebi in sjmm user posted image Jaz pa sploh ne vem a morm it na zavod? Tamika a po tretjem otroku si si kej sama leta plačevala? Lahko tud na zs.

jst tud ne vem kdaj morem it šla pa bom itak bi rada službo dobla..... socialne pa tak verjetno ne dobimo ker ima mož preveliko plačo.... verjetno pa bi dobila kako enkratno pomočuser posted image (ki ti pripada 2x letno) to sma že koristla še v času, ko je moj delal v trgovini in nama je bla res nuja..... če bomo hiško kupli bom verjetno šla zaprosit zakaj nebi itak bomo mogli veliko stvari kupit in če dobim za en radijator je boljše k nič.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.2.2010 12:11:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša sem prebrala da boš manj na rr, upam da se nista s tvojim ravno zarad foruma kej skregalauser posted image

ne neuser posted image user posted image user posted image user posted image druge težavice sma imelauser posted image user posted image user posted image user posted image sej pravim sma imela dober kreg ker sma se po dolgem času vsedla in se zmenla in tud zaključla, da mormo od tle it ker nimamo svojega mira, svojega življenja, preveč vsi vplivajo na najuuser posted image user posted image user posted image user posted image pač prišel je kreg iz vse te napetosti in živčnosti.... men moj nikol nč ne reče zaradi netauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbouser posted image user posted image user posted image

dons me že vleče spet na net ma mam polno glavo vsega... ampak o tem nebi tle je to le javni forum in so preveč osebne zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da kmal zvemo za hiško in da se selimo sma z mojmu rekla boma zrihtala kolkr bo nujno in gremo.... ne morem več.....

nič drugega ne bom rekla le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in da veš kje me najdeš če me potrebuješ

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.2.2010 12:12:18   
TAMIKA3

njente, sem dobivala samo otroške user posted image
če želiš letat, na predavanja in seminarje, potem se prijavi, drugače pa ... VIP-veze in poznanstva, drugače službe ne dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se nisem in se ne bom user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 3.2.2010 12:14:24 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.2.2010 12:13:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

na brzino

z Majklom gremo spet dohtarjuuser posted image ....fasal je velike rdeče otekle fleke od ušes do pet......sumim alergijo na antibiotik....grrrrrr.....upam d ni kej drugega nalezljivega
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate moje pestke

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?