sjmm -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (14.1.2010 11:30:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Daaan, čveke. Sam 2 dni se nisem javla, pa ste ustvarle tolko dosti strani. In jaz šema, sem šla brat od strani 188 na zadnjem delu, da bom na tekočem in ku sm pršla do 3. strani tanovga dela, sem ratala tok zmartrana, da sem že vse pozabla. Samo tolko: Antonia - verjetno si se odločila za privat varstvo. Srečno! Claud - tnx za recept...pa kolko gustina daš? Jogurtovo pecivo - opet...prosim če mi katera nalima recept, ker sem ga izgubila, pa da ne hodim spet nekam nazaj iskat. Onassis - imej se lepo v delovnem okolju! Kako je kaj pri nas pa bolj pole, ker se je naša zbudila. recept: 4 jajčka, 1 lonček sladkorja + vanili, 2 lončka moke + pecilni, 100ml olja ali mleka, 1 lonček jogurta...po želji naribaš lim, lupinici, mal rumčka...pol pa dodatki....suho sadje, ali koščki čokolade, sveže naribana jabolka, lahk tud pol moke zamenjaš s kokosovo, rožičevo, polnozrnato..pol pa jajčka in sladkor fino zmiksaš, dodaš olje ali mleko, jogurt, moko....na koncu pa še željene dodatke....pa lepo papcite
|
|
|
|