črticaa -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (30.1.2010 14:59:39)
|
čaw baw moje bejbe[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ponovno oddajamo iz kranja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] saj vem da ste me pogrešale[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] evo jz nimam časa,..tko res nič,.... in sm celo FB omejila :) sunny zih me pogrešaš zvečer[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kokr sm zasledila vas večino dopuste korist, tako da še sreča da se vam v tem vremenu ni treba okoli voziti [sm=smiley1.gif] dominik ima 6 zobek, 3 so v bojni pripravljenosti,... danes sva spremenila urnik,... po novem takoj ko se dominik zbudi tudi vstaneva, in gre že nekaj čez 10 spat,..samo ne vem kako bo popoldan/zvečer joj res mi manjka varstvo, komaj čakam septembe pa Jasli [sm=smiley1.gif]da lahko v miru delam in ne da moram prosit kdo mi ga bo merkal,... finance so pa tok krvavo rdeče da peče[sm=smiley19.gif] drgač pa vsem vse naj nja za 1 rojstni dan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz omaj čakam na četrtega in potem na sobot ko bomo praznovali,..že vem kakšna bo torta,..sam ni mi je še uspelo naročiti,.... rahlo pogrešam sproščene pogovore z vami,..ampak se res trudim da zaspim pred 23 ,..da nisem zjutraj čisto povožena
|
|
|
|