Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 9:51:55
|
|
|
|
Urša08
|
Eto Nejc nažiga kitaro, je čist navdušen Sam je rs tale chiccotova kitarca dobra - še men ma prijetne zvoke, pa še Žiga ne budi z njo Grem Žiga previt pa spat dat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 9:52:17
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: baki a mi lahko kera pošlje malo delodiša.pliss.men se nič ne da. WTF je delodiš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 9:54:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 9:59:46
|
|
|
|
baki
|
cote me kličejo za obest,kuhinja me kliče za pospravt,in še in še.meta pa kr sedi in čaka da bodo nehali kričat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:01:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo škoda k ma Majkl vročino bi lohk mal k men prišli da bi šel dan hitreje okoli res škoda.....se bomo druk teden kej zmenil, da jst vidm, kaj bo dons kej dohtarca rekla.....zdele trenutno nima vročine, ponavadi mu zvečer vn udar, pa vsake tok cajta pojamra d ga grlo boli........jst vseeno mislm d bo rekla da je samo virozica, če bi mel angino, bi vročina verjetno na veliko "prbijala", pri ušesih bi pa kričal...... Ja se druk teden za kako kavico zmenve Upam, da ma Majkl res kako virozico in bo šla hitro mimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:07:37
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo škoda k ma Majkl vročino bi lohk mal k men prišli da bi šel dan hitreje okoli res škoda.....se bomo druk teden kej zmenil, da jst vidm, kaj bo dons kej dohtarca rekla.....zdele trenutno nima vročine, ponavadi mu zvečer vn udar, pa vsake tok cajta pojamra d ga grlo boli........jst vseeno mislm d bo rekla da je samo virozica, če bi mel angino, bi vročina verjetno na veliko "prbijala", pri ušesih bi pa kričal...... saj bo minlo.če nima čez dan vročine,pol je res kaka viroza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:08:19
|
|
|
|
Katjusa
|
moj je reku, nej nč ne pečem, da nej raje uživam..... tak, da nema cookijev dons aja pa povabi me je na eno kopel sam je reku, če čeb dons al raje za vikend, pa sem rekla za vikend pol sem ga pa še mal podražla, če ne gremo dons po avto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:08:33
|
|
|
|
baki
|
še kr kričijo.jih bom res mogla it utišat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:09:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo škoda k ma Majkl vročino bi lohk mal k men prišli da bi šel dan hitreje okoli res škoda.....se bomo druk teden kej zmenil, da jst vidm, kaj bo dons kej dohtarca rekla.....zdele trenutno nima vročine, ponavadi mu zvečer vn udar, pa vsake tok cajta pojamra d ga grlo boli........jst vseeno mislm d bo rekla da je samo virozica, če bi mel angino, bi vročina verjetno na veliko "prbijala", pri ušesih bi pa kričal...... mi kadar imamo angino imamo vročino 2-3 dni cel dan komaj da pade po calpolu al pa svečki..... tko, da pomoje je res viroza.... a jedu je lahko? ker florjan ne more nič jest kadar ima angino.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:10:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki cote me kličejo za obest,kuhinja me kliče za pospravt,in še in še.meta pa kr sedi in čaka da bodo nehali kričat. dej si musko naštimi pa slušalke na ušesa..... pa kaka temna očala na oči, da se bo manj vidlo.... pol pa sma v monitor glej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:12:20
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika....jaz še ne vem kaj bo Hana za pusta tanci.......boga Hani banny .......kako je danes z njo? cita......mene tudi stiska,ampak sem pomirjena ker bo Hana pritašča in tastu in vem da bo imela 200% pozornost jutta......super da se vidimo .......vabljeni so tudi očkoti ajvy....sem pozabila pokomentirat .......super da ste ugotovili kaj je mučilo Tarjo in bravo za sankanje kolumbo..... za Maja urša......naj Žigcu neha puščati nosek katjuša......joj kako lepo od Florčija .......vav kakšen lep avto evo na hiterco A nobena ne potrebuje to-to krpic?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:14:28
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Imam bolj malo časa,pokukam pa vendarle...nisem brala,vem pa da ima danes Katjuša rojstni dan... Katjuša želim ti,da boš srečna,zdrava,da boš zagledala tretjič plusek,da se ti uresničijo vse skrite želje...vse naj,naj .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:17:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke. Imam bolj malo časa,pokukam pa vendarle...nisem brala,vem pa da ima danes Katjuša rojstni dan... Katjuša želim ti,da boš srečna,zdrava,da boš zagledala tretjič plusek,da se ti uresničijo vse skrite želje...vse naj,naj . surf hvala lepa tole na sliki je pa moja terasa..... sam ne vem kaj ta 2 not delata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:19:01
|
|
|
|
tanci29
|
dan evo mene...mi je zdele uspel po tleh pomit, k je blo vse pobruhan. hana je zaspala ker se je zbudila že ob polosmih. nočka je bila dokaj uredu, se je zbujala in jokcala ampak bruhala ni. tudi danes še ni bruhala. je prej pojedla eno in pol jajčko rumenjak, pečen na sončka, sam tko orng pečenega da ni tekoče. pa mal se je podojila in zaspala. zdej grem pa še eno župo mesno zelenjavno skuhat. KATJUŠA-VSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, ENGA BMWJA PA EN PLUSEK TI ŽELIM, KAR JE VEČ JE PA ŽE KIČAST ana tudi tebi vsenajlepše ob obmesečnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:20:42
|
|
|
|
tanci29
|
vsem bubančkom naj se čimprej zacelijo cita-tebi pa veliko poguma v uvajanju malčice v varstvo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:20:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki še kr kričijo.jih bom res mogla it utišat. kdo kriči?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:21:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dan evo mene...mi je zdele uspel po tleh pomit, k je blo vse pobruhan. hana je zaspala ker se je zbudila že ob polosmih. nočka je bila dokaj uredu, se je zbujala in jokcala ampak bruhala ni. tudi danes še ni bruhala. je prej pojedla eno in pol jajčko rumenjak, pečen na sončka, sam tko orng pečenega da ni tekoče. pa mal se je podojila in zaspala. zdej grem pa še eno župo mesno zelenjavno skuhat. KATJUŠA-VSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, ENGA BMWJA PA EN PLUSEK TI ŽELIM, KAR JE VEČ JE PA ŽE KIČAST ana tudi tebi vsenajlepše ob obmesečnici ja kiča pa nočem hvala:) veš kaj sem razmišljala, da je hana bruhala zaradi stresa? tako je meni florjan sam se ne spomnim več kaj je blo cel dan karkoli je dal v usta je bruhal potem drug dan je blo pa vse vredu.... spomnim se pa da je blo takrat neko stresno obdobje.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:21:49
|
|
|
|
|
Čebel@ jaz bi mela te krpice...prosimmmmm 6 kom...Hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:22:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dan evo mene...mi je zdele uspel po tleh pomit, k je blo vse pobruhan. hana je zaspala ker se je zbudila že ob polosmih. nočka je bila dokaj uredu, se je zbujala in jokcala ampak bruhala ni. tudi danes še ni bruhala. je prej pojedla eno in pol jajčko rumenjak, pečen na sončka, sam tko orng pečenega da ni tekoče. pa mal se je podojila in zaspala. zdej grem pa še eno župo mesno zelenjavno skuhat. KATJUŠA-VSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, ENGA BMWJA PA EN PLUSEK TI ŽELIM, KAR JE VEČ JE PA ŽE KIČAST ana tudi tebi vsenajlepše ob obmesečnici tanci super da Hana več ne bruha, naj gre samo že navzgor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:22:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki še kr kričijo.jih bom res mogla it utišat. kdo kriči? njena kuhinja po popsravljanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:22:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vsem bubančkom naj se čimprej zacelijo cita-tebi pa veliko poguma v uvajanju malčice v varstvo. Hvaka ti Tanci Hani pa da je bruhanje mimo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:24:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čebel@ jaz bi mela te krpice...prosimmmmm 6 kom...Hvala jih boš imela dovolj 6?cena 1 paketa je 1,20€ zato se splača......ti jih dostavim v soboto na srečanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 14.1.2010 10:26:15
|
|
|
|
sunny24
|
Hello! Se nism nč javljala, brala sm ma ni blo prave voje za pisat... Ta teden sem začela spet hodit v fitnes in me vsaka mišica boli...Ja no, vsaj vem da so mišice neki delale! Danes grem spet, popoldne pa še u bazen z Gajčiko. Učeri smo bli na Lokvah in je full snega...Gaja je uživala na sankah 100/h, najbolj pa ko se je z mojim dragim spuščala po klancu...To je biu smeh! Moj pa gre danes spet delat...Je biu 1 teden na dopustu, ma je šou cajt prehitro mimo... katjusa, vse najboljše in najlepše!!! Si prlimala slikco lih tazga avta k ga mamo mi (še barva je ista)...Sej je full fajn avto, varen, prostoren, ampak čaki da prideš do tehničnega in zavarovanja...Tam ni več fajn...Pa za gume menjat...Mi jih bomo mogli zdej hmali in mi že dela slabo... Sm vidla da v soboto bo lepo vremce, tako da pridem v LJ... Prej je Gaja sama nardila 3 korake...
|
varnost igračsindarinKako poskrbite, da je otrokova igrača varna?nič, zaupam prodajalcu (
15%)
nič, zaupam proizvajalcu (
8%)
preberem deklaracijo (
48%)
vprašam prodajalca za več informacij (
15%)
pozanimam se pri prijateljih (
14%)
Število vseh glasov: 265Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!