|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 9:51:55   
Urša08
Eto Nejc nažiga kitaro, je čist navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image Sam je rs tale chiccotova kitarca dobra - še men ma prijetne zvoke, pa še Žiga ne budi z njouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem Žiga previt pa spat dat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.1.2010 9:52:17   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: baki

a mi lahko kera pošlje malo delodiša.pliss.men se nič ne da.

WTF je delodiš?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 9:54:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
14.1.2010 9:59:46   
baki
cote me kličejo za obest,kuhinja me kliče za pospravt,in še in še.meta pa kr sedi in čaka da bodo nehali kričat.

Neposredna povezava do sporočila: 329
14.1.2010 10:01:56   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo škoda k ma Majkl vročino bi lohk mal k men prišli da bi šel dan hitreje okoli

res škoda.....se bomo druk teden kej zmenil, da jst vidm, kaj bo dons kej dohtarca rekla.....zdele trenutno nima vročine, ponavadi mu zvečer vn udar, pa vsake tok cajta pojamra d ga grlo boli........jst vseeno mislm d bo rekla da je samo virozica, če bi mel angino, bi vročina verjetno na veliko "prbijala", pri ušesih bi pa kričal......

Ja se druk teden za kako kavico zmenveuser posted image Upam, da ma Majkl res kako virozico in bo šla hitro mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 330
14.1.2010 10:07:37   
baki

Kolumbo škoda k ma Majkl vročino bi lohk mal k men prišli da bi šel dan hitreje okoli

res škoda.....se bomo druk teden kej zmenil, da jst vidm, kaj bo dons kej dohtarca rekla.....zdele trenutno nima vročine, ponavadi mu zvečer vn udar, pa vsake tok cajta pojamra d ga grlo boli........jst vseeno mislm d bo rekla da je samo virozica, če bi mel angino, bi vročina verjetno na veliko "prbijala", pri ušesih bi pa kričal......

saj bo minlo.če nima čez dan vročine,pol je res kaka virozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
14.1.2010 10:08:19   
Katjusa
moj je reku, nej nč ne pečem, da nej raje uživam..... tak, da nema cookijev donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa povabi me je na eno kopel sam je reku, če čeb dons al raje za vikend, pa sem rekla za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem ga pa še mal podražla, če ne gremo dons po avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 332
14.1.2010 10:08:33   
baki
še kr kričijo.jih bom res mogla it utišat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.1.2010 10:09:47   
Katjusa

mi kadar imamo angino imamo vročino 2-3 dni cel dan komaj da pade po calpolu al pa svečki..... tko, da pomoje je res viroza.... a jedu je lahko? ker florjan ne more nič jest kadar ima angino.....

Neposredna povezava do sporočila: 334
14.1.2010 10:10:51   
Katjusa

cote me kličejo za obest,kuhinja me kliče za pospravt,in še in še.meta pa kr sedi in čaka da bodo nehali kričat.

dej si musko naštimi pa slušalke na ušesa..... pa kaka temna očala na oči, da se bo manj vidlo.... pol pa sma v monitor glejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.1.2010 10:12:20   
Čebel@
tamika....jaz še ne vem  kaj bo Hana za pustauser posted image

tanci.......boga Hani bannyuser posted image .......kako je danes z njo?

cita......mene tudi stiska,ampak sem pomirjena ker bo Hana pritašča in tastu in vem da bo imela 200% pozornostuser posted image

jutta......super da se vidimouser posted image user posted image user posted image .......vabljeni so tudi očkotiuser posted image user posted image user posted image

ajvy....sem pozabila pokomentiratuser posted image .......super da ste ugotovili kaj je mučilo Tarjo in bravo za sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za Maja

urša......naj Žigcu neha puščati nosekuser posted image user posted image user posted image

katjuša......joj kako lepo od Florčijauser posted image user posted image user posted image .......vav kakšen lep avtouser posted image user posted image user posted image

evo na hitercouser posted image

user posted image
A nobena ne potrebuje to-to krpic?

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.1.2010 10:14:28   
SURF
Pozdravčke.
Imam bolj malo časa,pokukam pa vendarle...nisem brala,vem pa da ima danes Katjuša rojstni dan...

Katjuša želim ti,da boš srečna,zdrava,da boš zagledala tretjič plusek,da se ti uresničijo vse skrite želje...vse naj,najuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.1.2010 10:17:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke.
Imam bolj malo časa,pokukam pa vendarle...nisem brala,vem pa da ima danes Katjuša rojstni dan...

Katjuša želim ti,da boš srečna,zdrava,da boš zagledala tretjič plusek,da se ti uresničijo vse skrite želje...vse naj,najuser posted image .
user posted image

surf hvala lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole na sliki je pa moja terasa..... sam ne vem kaj ta 2 not delatauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.1.2010 10:19:01   
tanci29
dan

evo mene...mi je zdele uspel po tleh pomit, k je blo vse pobruhan. hana je zaspala ker se je zbudila že ob polosmih. nočka je bila dokaj uredu, se je zbujala in jokcala ampak bruhala ni. tudi danes še ni bruhala. je prej pojedla eno in pol jajčko rumenjak, pečen na sončka, sam tko orng pečenega da ni tekoče. pa mal se je podojila in zaspala. zdej grem pa še eno župo mesno zelenjavno skuhat.

KATJUŠA-VSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, ENGA BMWJA PA EN PLUSEK TI ŽELIM, KAR JE VEČ JE PA ŽE KIČASTuser posted image

ana tudi tebi vsenajlepše ob obmesečnici

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.1.2010 10:19:13   
Punce hvala za lepe besede sej vem da bo ampak najhuje je to ko daš nekomu ki ga niti ne poznaš dobro ja no tako je...

Katjusa:
Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.1.2010 10:20:42   
tanci29
vsem bubančkom naj se čimprej zacelijo

cita-tebi pa veliko poguma v uvajanju malčice v varstvo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.1.2010 10:20:55   
Urša08

kdo kriči?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.1.2010 10:21:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dan

evo mene...mi je zdele uspel po tleh pomit, k je blo vse pobruhan. hana je zaspala ker se je zbudila že ob polosmih. nočka je bila dokaj uredu, se je zbujala in jokcala ampak bruhala ni. tudi danes še ni bruhala. je prej pojedla eno in pol jajčko rumenjak, pečen na sončka, sam tko orng pečenega da ni tekoče. pa mal se je podojila in zaspala. zdej grem pa še eno župo mesno zelenjavno skuhat.

KATJUŠA-VSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, ENGA BMWJA PA EN PLUSEK TI ŽELIM, KAR JE VEČ JE PA ŽE KIČASTuser posted image

ja kiča pa nočemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala:)

veš kaj sem razmišljala, da je hana bruhala zaradi stresa? tako je meni florjan sam se ne spomnim več kaj je blo cel dan karkoli je dal v usta je bruhal potem drug dan je blo pa vse vredu.... spomnim se pa da je blo takrat neko stresno obdobje.....user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.1.2010 10:21:49   
Čebel@ jaz bi mela te krpice...prosimmmmm 6 kom...Hvala

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.1.2010 10:22:04   
Urša08

dan

tanci super da Hana več ne bruha, naj gre samo že navzgor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.1.2010 10:22:13   
Katjusa

kdo kriči?

njena kuhinja po popsravljanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.1.2010 10:22:54   

vsem bubančkom naj se čimprej zacelijo

cita-tebi pa veliko poguma v uvajanju malčice v varstvo.

Hvaka ti Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je bruhanje mimo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.1.2010 10:23:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Punce hvala za lepe besede sej vem da bo ampak najhuje je to ko daš nekomu ki ga niti ne poznaš dobro ja no tako je...

Katjusa:
Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image

cita hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

za lio pa nikar ne skrbi preveč..... boš videla, vse bo tako kot mora bit in lia bo uživala, seveda ne tako kot s tabo apmak bo vseeno zadovoljna in vesela puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.1.2010 10:24:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čebel@ jaz bi mela te krpice...prosimmmmm 6 kom...Hvala
jih boš imela dovolj 6?cena 1 paketa je 1,20€ zato se splača......ti jih dostavim v soboto na srečanje

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.1.2010 10:26:15   
sunny24
Hello!
Se nism nč javljala, brala sm ma ni blo prave voje za pisat...user posted image

Ta teden sem začela spet hodit v fitnes in me vsaka mišica boli...Ja no, vsaj vem da so mišice neki delale! user posted image   Danes grem spet, popoldne pa še u bazen z Gajčiko.
Učeri smo bli na Lokvah in je full snega...Gaja je uživala na sankah 100/h, najbolj pa ko se je z mojim dragim spuščala po klancu...To je biu smeh! user posted image user posted image user posted image
Moj pa gre danes spet delat...Je biu 1 teden na dopustu, ma je šou cajt prehitro mimo...user posted image

katjusa, vse najboljše in najlepše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si prlimala slikco lih tazga avta k ga mamo mi (še barva je ista)...Sej je full fajn avto, varen, prostoren, ampak čaki da prideš do tehničnega in zavarovanja...Tam ni več fajn...Pa za gume menjat...Mi jih bomo mogli zdej hmali in mi že dela slabo...user posted image

Sm vidla da v soboto bo lepo vremce, tako da pridem v LJ...user posted image

Prej je Gaja sama nardila 3 korake...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!