sjmm -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (26.1.2010 19:56:50)
|
Čer!! Ma, je bil en naporen dan dons....dopoldan, ko je mali zaspal sm se lotila hladilnika...itak je bil skor prazn...je blo tko lepo k se je kr svetu....pol kosilo...smo kr ene špagetke v paradižnikovi omaki s sojinimi kosmiči, sej men ni glih d best k pol zgleda k faširan meso, sam vsi imajo to ful radi...pa mal parmezančka gor...pa peso in kompot...pol je moj mal bol kmal uletu in smo šli v fasanga šoping...k sosedu...guuužžžvvvaa. miler.....sva bla fuč...mali tud....smo šli kr domov, čeprav sva hotla še nekam po ene copatke za Maja...se mi zdi, da bi lahk imel zdej prave copate k povsod vstaja in se oprijema in hodi...a vaši že imajo??? No, zdej pa večerja in podone zadevce....pa neki me po grlu praska...upam, da bi hitr mim Kje je pa urša dans....urša...si pogrešana!!! rebeka...jz nafilam koščke dobre temne čokolade ali marmelado, pa tudi žličko nutelle, včasih kak košček sira ali pa kos vegi hrenovke not zavijem...da zgleda k ena srajčka porova juhca...jz vedno uporabim cel por...kar je pač lepega, dodam kak krompirček..pa smetanco...zmiksam, peteršiljček...pa hamsi no, grem mal red nardit...
|
|
|
|