Ajvy -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del (23.1.2010 9:07:46)
|
JUtro...spala itka nisem nič...sem kot majhen otrok...komaj čakam ,da se vidimo....tolk let je minilo...ko je nisem našla...kadar sem bila v Črni Gori...pol pa par let tut nisem bla..in glej zdej.....waw....res...čist sem na trnih....to so bili prvi pogovori o fantih, o sanjah....matr kolk sem vesela,da so se ji uresničile njene...res...tolk si je želela družino....in zdej....zdej je ponosna mati...kolk sem vesela...res....vedno je misnla da se nihče ne bo našel , ki bi jo imel rad..pa se je ..pa se je ....kolk sem vesela...čist sem ...no, ja upam,da razumete.... TAnci...fulll sem vesela, da si se imela lepo vzunaj...... BAki..dobro jutro.......kako ste kaj.... Tamika...dobro jutro Kako je kraljica danes ??? Hvala za zajtrk.... Urša....Nejc naj se ima krasno lepo na dogodivščini...... Kolumbo....dej no prit enkrat po natresk....mi smo se že ene parkrat rešil Hiconcila....resno ..... milion pikepok da se pocelite.... LEpo se imejta danes na fešti ......lepo zapijte otročka,da bo lepo rasel
|
|
|
|