|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
13.1.2010 21:27:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image KAJ BODO MALČKI ZA PUSTA HRUSTA user posted image

kdaj pa sploh je?user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.1.2010 21:29:07   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

na evitin RD user posted image user posted image , 16.2.

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.1.2010 21:29:20   
Čer,

samo pohvalim naj najbolj čebel@ ker je tko lepo pričela naš nadaljevalni čvek res je lepo biti z vami ki ste super punce kadar sem žalostna me bodrite da bo vsak jutri lepše kadar sem resnično dobre volje ste tudi ve z mano res sem vesela da sem lahko del vašega klepeta...

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sem mislila danes malo z vami klepetat ampak ne bom sem tko čudna zakaj ker je naša Lia danes prvi dan čisto zares obiskala svojo varuško mislim teto ki jo bo pazila ko bova z atijem v službi akj naj rečem sej se je lepo igrala sta hodili vse ampak non stop naju je gledala ko sva sedela na sedežni sej vem da boste nekatere rekle da mogoče malo preveč kompliciram ja res je če bi se dala bi jo v vato zavila pa jo nosila problem je tudi malo v tem ker sem totalno nezaupljiva do ljudi in me je strah nikoli se ni pr nikomur pazila in sedaj je problem kako in kaj...ja no upajmo...hvala da sem lahko malo potožila..

Lepo nočko...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.1.2010 21:32:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Kolumbo - točno tako, kot je Claud rekla "dokler samo ego trpi, ni panike!" Pa držim pesti, da čimprej, kaj najdeš.

podpis.... sem mislila nate cel dan....

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.1.2010 21:32:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

samo pohvalim naj najbolj čebel@ ker je tko lepo pričela naš nadaljevalni čvek res je lepo biti z vami ki ste super punce kadar sem žalostna me bodrite da bo vsak jutri lepše kadar sem resnično dobre volje ste tudi ve z mano res sem vesela da sem lahko del vašega klepeta...

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sem mislila danes malo z vami klepetat ampak ne bom sem tko čudna zakaj ker je naša Lia danes prvi dan čisto zares obiskala svojo varuško mislim teto ki jo bo pazila ko bova z atijem v službi akj naj rečem sej se je lepo igrala sta hodili vse ampak non stop naju je gledala ko sva sedela na sedežni sej vem da boste nekatere rekle da mogoče malo preveč kompliciram ja res je če bi se dala bi jo v vato zavila pa jo nosila problem je tudi malo v tem ker sem totalno nezaupljiva do ljudi in me je strah nikoli se ni pr nikomur pazila in sedaj je problem kako in kaj...ja no upajmo...hvala da sem lahko malo potožila..

Lepo nočko...

user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo šlo, prve dni bo bolj tako tako, potem pa bo že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image nočko

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.1.2010 21:33:18   
sjmm
čer!

nam se je le uspel popedenat in v postče spravt...ta velki sam zavlačujejo...mali spi...je imel hudo pojedino popoldne...lačen vsake 2 uri...vmes pa prava tečkica

tanči...upam, da z revico ni hujšega...mirno noč....in en koš škratkov zdravilkotovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...bejba...uživala ...itak...lepo slišat...mal pa sem vseen nevoščljivauser posted image ...pa lepo, da je možek sinča popedenčkaluser posted image

kolumbo...sej bo bol...slabi itak ne sme bit....sej boš otroške dodatke dobila...pa kako službo tud mimgrede...k se mi zdi, da si bol tko...iznajdljivauser posted image

piškot.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitr bolš.....in z Ano nič posebnega

onassis.....bravo za pecivo....pa uspešen začetek dela...naj bo kar se da lahko za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika....sej imate same športnike...bravo....dejmo naši....pa pridkan tristanček...mi se še kar nosimo...me včasih že kar pošteno roke bolijo....sam je lušno k se tko tišči k mamici in jo potrebuje....itak ne bo večuser posted image , naj bo ta čim dlje

čebel@...prijetno stiskanjeuser posted image

Je gazda Poldek prišel....je že ta kosmatega sprehodu...zdej morva pa še ene račune napisat...pa mal govorilne imet glede dela v kuhni...k kr čaka in čaka in čaka...men se pa živčki kravžlajo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.1.2010 21:34:29   
Onasiss

aaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAMIKA..... maš dobr memory.... a pa prav takrat?? Hudooooooooo... naša bo al čebela al pa žabica... imam od Vita še kostume...pa ne vem v katerga jo bom spravila... najbrž žaba.... Vito pa še ne vem???user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.1.2010 21:35:27   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

Lepo nočko...

user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo šlo, prve dni bo bolj tako tako, potem pa bo že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image nočko

cita....boš videla, da bo vse ok...so tile naši februarčki pravi borčki in borke ...še mamice ne vemo, kako so pogumni...a bomo vsak čas spoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.1.2010 21:36:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

Eto jaz sem prišla domovuser posted image . V mehiški smo se najedle, načvekale, v glavnem pasalo ful user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.1.2010 21:37:41   
TAMIKA3

aaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAMIKA..... maš dobr memory.... a pa prav takrat?? Hudooooooooo... naša bo al čebela al pa žabica... imam od Vita še kostume...pa ne vem v katerga jo bom spravila... najbrž žaba.... Vito pa še ne vem???user posted image user posted image user posted image

če je pa za tristanom user posted image user posted image user posted image user posted image a ne bo čebelica ? mi se še moremo dogovorit, pa nakupit, tristan - medvedekuser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.1.2010 21:37:53   
Onasiss

Punce vse si mormo vzet kdaj pa kdaj par uric samo zaseuser posted image

Po prepričanju mojega deca jih bom jaz imela ko bom šla delat....user posted image  al pa ko bom na faksu...user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.1.2010 21:39:03   
Jutta
Sem mojega ravnokar vprašala, kaj bo pa Vid za pusta, pa je izstrelil: hudičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.1.2010 21:39:12   
TAMIKA3

Punce vse si mormo vzet kdaj pa kdaj par uric samo zaseuser posted image

Po prepričanju mojega deca jih bom jaz imela ko bom šla delat....user posted image  al pa ko bom na faksu...user posted image

jaz pa na nikolovo, ali pa moram user posted image ssabo vzet user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.1.2010 21:39:17   
Onasiss
Tamika super za tvojedva fuzbalerčka, lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.1.2010 21:39:38   
TAMIKA3

Sem mojega ravnokar vprašala, kaj bo pa Vid za pusta, pa je izstrelil: hudičekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.1.2010 21:39:57   
Onasiss

A zato, ker bo on od hudička oči....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.1.2010 21:40:38   
TAMIKA3

Tamika super za tvojedva fuzbalerčka, lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis....user posted image user posted image user posted image

hvala, punce user posted image
je še mami čist not padla user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.1.2010 21:41:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HEJ

joj pr nas krizno stanje...Hana je od treh bruhala ziher desetkrat...prvo dozo je spustila kar u vozičku ko smo šli domov iz vrtca, je vse pobruhala, pol pa še doma, karkoli je pojedla je zbruhala, ko sem ji končno uspela mal čaja uturit ker ni hotla pit je tud use zbruhala pa še mal več. dojenje je šlo ven, skratka karkoli je šlo notr je šlo čez minuto venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....čez dan je sicer bila kar živahna, vročine ni, zdele zvečer je bla pa že tečkica, samo jok jok jok....uspela je revica zaspat. joj jest močno upam da bo vse ok jutri. sem jo kar u moji postelji pustila ker me je ful strah da ne bruha ponoči, ker se je zdele malo pocartala na zizi da je lahko zaspala....nč grem se stiskat k njej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.1.2010 21:42:08   
Onasiss

aja še to erik je bil danes ful priden, v vrtcu pravijo da je priden nima nobenih izpadov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.1.2010 21:43:26   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Piškot, KOlumbo, Tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če še kakšna potrebuje, naj si vzame

hvala...si bom jaz tud malo.... danes imam ta cmerav dan....user posted image user posted image  če ne jokam jaz pa otroc, sam bi raj vidla, da mene kaj boli, ne pa njih...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.1.2010 21:44:49   
Onasiss
tanci menda (vsaj v kranju in na gorenjskem) calici virus razsaja.

Kakšen virus pa je to????user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.1.2010 21:46:34   
Jutta

aja še to erik je bil danes ful priden, v vrtcu pravijo da je priden nima nobenih izpadov.

Tanci - hvalabogu, da je v vrtcu pridenuser posted image user posted image user posted image Samo veš, kaj to pomeni, da boš morala ti biti strožja, ker očitno ve, da lahko gre pri tebi dlje s trmarjenjem... Mulčki nas prav lepo znajo preizkušat... Imajo seveda svoje faze, vendar če jim dovolimo, da gredo predaleč, lahko taka faza pride v navado. Upam, da ne boš vzela tega kot soljenje pameti, ampak kot nasvetuser posted image

S Hano pa res upam, da ne bo hudega. En velik paket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.1.2010 21:46:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
...pa mal govorilne imet glede dela v kuhni...k kr čaka in čaka in čaka...men se pa živčki kravžlajo

user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bojo uspešne....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.1.2010 21:49:43   
calici virus

tanci menda (vsaj v kranju in na gorenjskem) calici virus razsaja.

Kakšen virus pa je to????user posted image

na 6 strani poglej sem tole zdele našla...

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/814-Nalezljive_crevesne_bolezni.pdf

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.1.2010 21:54:03   
Jutta
Mi smo ravnokar izvedeli, da praznovanje rojstnega dne od nečakinje odpade v soboto, tako da PRIDEMO NA SREČANJEuser posted image user posted image user posted image .
A bodo vaši možeki tudi zraven?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?