blago v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> blago v Celju (28.6.2005 8:28:52)

A li še katera kopuje kako metrsko blago za samoustavrjanje. Mislim za kake easy poletne kratke hlače,.... za otroke in zase ter še kake carti zavese. Punce razkrite skrivnosti. Jaz nisem nič najdla. A ja za meter blaga ne dam 2000- že nareto skor dobim. A se mi pol sploh kaj splača?

Taša -> blago v Celju (28.6.2005 8:31:34)

Tam pri Turški Mački v Celju, je ena mala trgovina kjer prodajajo blago na KG... Sicer sama ničesar ne šivam, ampak včasih se da kaj finega najti... Sem bila že večkrat tam.. sicer samo na firbcanju... Mogoče greš pogledat, pa mogoče kaj najdeš...Drugače pa Papilon, Marqiz (če še obstaja), drugega pa ni več....Sam ta dva sta kar draga.. Vem pa da je imel Papilon par tednov nazaj 50% popust na blago....

Vera* -> blago v Celju (28.6.2005 8:38:16)

Ja tam pri Turški mački je bil včasih Ravel.Ne vem če je še.Tam so imeli poceni blago.

HuAnita -> blago v Celju (28.6.2005 8:47:31)

A nima Marquise do 70% znižanja, ker zapirajo trgovino? Mislim da do konca junija, če sem prav slišala oglas...
A se lahko torej še mi prih. leto aboniramo za kakšne enostavne kr. hlače, če ne bo preveč dela z :duda:?

smrček -> blago v Celju (28.6.2005 8:52:59)

Jaz sem že tudi kar nekaj blaga kupila v Metki nasproti Top Fita. Cene niso preveč navite. Za kakšne kratke hlače bo pa dovolj kakšen "ostanek", ki je včasih skoraj smešno poceni.

snorlax -> blago v Celju (28.6.2005 9:05:27)

Modea Šentjur je definitivno najceneje. Dobiš kose po 600 SIT, pa je v enem kosu več kot 1 m blaga, tako, da lahko imaš dolge hlače.
Trgovina najdeš tako: ko prideš iz CE v Šentjur po obvoznici, greš naprej proti Planini pri Sevnici in tam pri semaforju, ko zaviješ desno za Planino, je trgovina takoj na levi strani.

Kvaliteta je pa tako, da moraš malo pogledati, imaš zelo kvalitetno blago ali pa tudi ne.

L.p.:)

snorlax -> blago v Celju (28.6.2005 9:19:57)

Aja, cena 600 SIT je bila lani, letos lahko da je dražje, ampak več kot 1.000 SIT ziher ni.

L.p.:)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.6.2005 9:46:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SABILA -> blago v Celju (28.6.2005 11:50:49)

trgovina markiz ima 70% znižanje cen+manufaktura do 50% znižanje cen metrskega blaga

Meggi -> blago v Celju (28.6.2005 21:57:18)

Hvala punce- ste mi fajn pripravle teren- le na lov še moram. Pa ne sme bit preveč vroč, pa razpoložena še moram bit, pa pol še pridna,....... še dobr da bom kmal doma za teke štorije.

Stran: [1]