Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 12:09:58
|
|
|
|
muška
|
hello kitty in pa little poniji so menda zdaj IN.
|
|
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 13:11:31
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška hello kitty in pa little poniji so menda zdaj IN. Definitivno za 3 letnice.
|
|
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 13:31:34
|
|
|
|
ksenija12
|
Spet nas priporočam..lesena živila za rezanje in sestavljanje...beri podpis:)
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 13:43:13
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Spet nas priporočam..lesena živila za rezanje in sestavljanje...beri podpis:) Zanimivo ampak jaz potrebujem to danes pa ste se mi čisto predaleč- sem si pa pogledata ponudbo in mogoče kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 16:20:33
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
ne vem, če ni z mojo nekaj narobe. zato, ker se trenutno najraje igra z dinozavri. je prosila dedka mraza samo za dinozavre in bonbončke. drugače pa ja, če kupiš kaj za ustvarjat, ne moreš sfalit po mojem. od plastelina do vodenk, ni da ni, pa zraven kako pobarvanko in si zmagala.
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 17:13:31
|
|
|
|
kaya2007
|
res je najbolje da vprašaš. naša je sicer precej punčkasta in si cele dneve na sebe vleče krilca in oblekice, po drugi strani pa ne mara preveč punčkastih igrač, ima raje lego kocke pa avte (če je v njih še kakšen striček, toliko bolje).. če nima možnosti vprašat, je pa vedno dobrodošla kakšna knjiga, sestavljanka, mogoče kakšna družabna igra. ali pa pač kakšna plišasta igrača, teh tudi nikoli ni preveč
|
|
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 20:00:56
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 kakšna plišasta igrača, teh tudi nikoli ni preveč Joj joj, kaya, pa še kako hitro jih je preveč
|
|
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 21:34:17
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Likalnik, kuhalnik, voziček za punčke prevažat notr, frizerski komplet (glavniki, špangice). Sicer je stara 2,5 ampak nečakinja je 3 in je podobno. Pa ustvarjalne fore - zadnjič sem ji kupla škarje in bi kar vse razrezala. Pobarvanke, puzzli, NALEPKE! Po možnosti kaj bleščečega.
|
|
RE: MAMICE PUNČK STARIH 3 LETA 13.1.2010 21:34:32
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 kakšna plišasta igrača, teh tudi nikoli ni preveč Joj joj, kaya, pa še kako hitro jih je preveč Ja, res.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?