puncica -> Zakaj se boji vseh mini živalc ki lezejo in grejo? (28.6.2005 7:49:26)
|
Evo včeraj smo obdelali tehnične naprave. Zdej pa še druga. Naša pupa je očitno ful boječka boji se mravl, muh, pajkov, vsega kar leze in gre. No če je kdo zraven je še ok, ampak da sama vidi kako muho al pa da spi pa se zbudi in po sobi brenči se začne dret ko zmešana in kr kaže na muho ko jo dvigneš. Pol jo pa spodimo pa rečemo da je šla papa pa ji kr maha in gre gledat kam je šla in če slučajn pribrenči nazaj, kaj hujšga. :)- Mravljice je imela včasih ful rada itak da nam po pultu lezejo ker naš preljubi ati ne more pogruntat od kot prihajajo noter:zmeden2: in ko je kdo zraven bi se kr igrala z njo in včarih jo celo pomečka ampak če jo pa sama vidi pa si ne upa it naprej. Pajki. Zadnjič je en pajek letel ob robu stene in ga je vidla se je začela kr jokat. Res je da če mene kaka taka mini žival preseneti včaih zavpijem, sploh pajkov pa kakih čudnih hročov nimam preveč rada ampak to se še nikol ni nardil da bi pred njo. Zadnič smo eno oso al je bil sršen sej ne vem :zmeden2: lovil po stanovanju in seveda sva bile same s tamalo, nisem ga hotla ubit in sem jo lovila v škatlico od žarnice pa seveda tamala to gleda in se začne dret ko zmešana jst tisto oso po oknu lovim, komi sem jo dobila da jo seveda ven nesem, ona pa tako jokala in se me držala za nogo, da groza. Pol smo to oso končn rešl da sem jo ven spustila in tamalo potolažila. Ma men je kr smešno ampak zakaj se boji, ker smo ji te male živalce vedno predstavili kot nič grdega. Nikol nisem muh pobijala pred njo al pa mravl mečkala. Še ven sem jih nosila na teraso eno po eno:zmeden2: Pa dala na roko, da mi je lezla po roki, pa njej je lezla po rokici, pa itak da ji ni pasal. Muhe smo vedno gledal kako po oknu lezejo, pa sem jim celo okna odpriala da jih ven spustim. Pajka pa itak vsakega ven nesem. Nisem pobijalec vedno skušam rešit in ven nest, pa če je še taka golazen. res da mi mravlje najedajo živce in jih zdej zmečem kr v pomivalni korit pa spustim vodo, muho pa tud vsako ven spustim, če ni preveč butasta da ne ve kaj naj, dokler me ne razjezi, pa grem po cajtng. Skratka nikol nismo imel slabega odnosa do teh živalic vedno smo ji jih predstavili kot nekaj "lepega" sploh zato da se jih ne bi bala. Tud pikapolonico ati kr naprej nosi in ji jo kaže, pa hročeke, pa vse kar leze in gre. Ampak naša pupa se teh živalc boji :((:((:(( A se vaši tud vsega bojijo kar leze in gre.:zmeden2:
|
|
|
|