najdena -> RE: Bioenergija in zanositev (15.2.2016 20:48:35)
|
Pozdravljene Najprej naj povem, da sem zadnje dve leti in pol večkrat zahajala na ta forum, predvsem v dnevih pred (ne)pričakovano menstruacijo, ki je vedno prišla,... Vedno me je jezilo, ko včasih pogovori kaj niso imeli konca; in nikoli nisem izvedela ali ji je uspelo ali ne....Midva sva se "zdravila" na kliniki za neplodnost, v bistvu sva bila tam na testiranjih, ki so vedno dali enak rezultat, da sva oba OK...[sm=rozacrtici.gif] pa kar ni bilo.... Šla sva v postopek inseminacije, samo 1 krog. V teh dveh letih sem poskusila marsikaj; čaji, super hranila, alge, biresonanca in protikandidna dieta,.. Tudi o bioenergetski terapiji sem razmišljala a se nisem odločila da grem, dokler mi ni kolegica, ki se je že slabe 4 leta trudila zanositi (isto z obema vse OK) povedala svojo izkušnjo; zanosila po 3 terapijah;....Neverjetno ampak resnično, tudi nama je uspelo, po zgolj dveh obiskih pri terapevtki. Ob dejstvu da je bilo vse ostalo kot prejšnje mesece; RES NEVERJETNO!!! Vsem parom svetujem, naj poskusijo. Ni kaj izgubiti.
|
|
|
|