Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 7:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj partner je Grozd. Tako se je enkrat podpisal na eno razglednico, sem čisto slučajno videla, da se je zmotil. In od takrat naprej je Grozd. Tibor je pa trenutno Drekec. Včasih mi je kar nerodno, ko pozabim in ga v kakšni trgovini čisto normalno pokličem Drekec. Po moje me imajo za malo omejeno.
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 7:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo: No, ja, da ne bo pomote... Nikogar v družini ne kličem "Smrdoslav"... To je samo najbolj čuden vzdevek, kar sem jih slišala... Pa-pa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2005 7:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 7:20:20
|
|
|
|
anadejka
|
Jest se morm doma ozirat na vso vrsto imen in vzdevkov,ker ima moj :love: prau bujno domišlijo.....knoflca,knofk,vevrca,mš,kuštr,kouštr-no za tega sem kriva sama,ker sem rekla naj mi da kouštr,namest pouštr:)-,pa mu je blo tok smešn da kr ne more pozabt. On pa dostkrat sliši na bučko z lučko:)-
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 7:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mojga včas pokličem Urkl - izpeljanka in zelo popačenka njegovega imena :zmeden2: Ena v šoli je bila Činka (frnikola). Ena Debele Čura (debela Urša) pa še en kup drugih :ups:
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 7:35:55
|
|
|
|
tesa
|
Pri nas ko smo bli otroc smo imeli vsi ene čudne imene, ki se ns držijo še zdej:)- En sosed je bil krompirčk, drug sosed bumbar, tretji molka...No za mene pa samo popačenka imena;)
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 8:14:24
|
|
|
|
mehurčica
|
-moj ati je brunč -jaz sem bila že tona/tonči/tonerli/torčineli:)- -nikajunkula(to si je moj dedi zmislil za mojo sestro, ko jo je enkrat narisal kot malo čarovnico:)-) -šalabajzer -fafi -štrom -bula -nalgesinka -moja prijatlca kliče svojga nečaka čuči:love: -jaz pa imam itak vse mogoče za Davida, ponavadi je miš/miško/lupček
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 8:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
- Poznam nekoga, ki je sebe pri cca.15 mesecih poklical ZOZO in je to še danes pri 40tih in velika večina sploh ne ve kako mu je v resnici ime. - Enemu klegu pravjo krjola (slov=samokolnica)
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 8:57:43
|
|
|
|
aljaneva
|
moj:love: pa našo nevo skozi kliče ČEVAP. Me je kr mal strah da se je ne bo prijel ta vzdevek. :zmeden::zmeden: :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 9:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Predlagaj vsaj pleskavico.
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 9:50:41
|
|
|
|
jaz99
|
Moj naši tamali kliče zelo različno: _čučkin, piša, bolhec, štručka....:zmeden2: Mene pa : Moj knedelček, uš, mesek....(posebej ko me prime za rit):ups: jAZ PA JEGA: knedolin, bajsek, KLOBASEK:ups::)-
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 9:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas doma se med sabo kličeva mš in tut tamala je mš. :) js jo kličem tut duša moja :) drgač sm pa js svojga brata ko sem začela govort klicala pale ime mu je pa miha??!! ne vem od kod mi to :zmeden: lp, lara
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 10:05:29
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem bla babysiter v Švici in je dobila družina obisk iz Avstralije, pa jo je tista gospa klicala sweety, od tamale ati se je pa norca delal in jo je poklical šnicl in do tedaj ko sem jaz bla gor je bla mala šnicl. Ne vprašajte kak je ena v dvigalu čudno pogledla ko je mama svojo pikico šnicl poklicala (ji je ušlo). Naš mali je bil pa na začetku mižek (mi je blo tak srčkano, ko je spančkl na mojih rokah pol je pa miže pogledal proti meni).
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 10:36:13
|
|
|
|
Margareta
|
Mene je pa mož nekaj časa klical veprček, dokler nisem ugotovila, da je to ena vrsta svinje:( Prej sem mislila, da je to kakšen metulj:)-
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 11:21:20
|
|
|
|
SABILA
|
zdaj še pa moji vzdevki: *sestro sem klicala lilika (ime ji je valerija) *sestra je mene oki (ime mi je veronika) *sestrična je strica klicala titi oto (hotla pa je stric janko) *nečak je mene klical koko *nečakinja pa me nika *od fanta nečakinja je strica poimenovala rušo drugega strica pa loli lep dan
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 11:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, Margareta, tako se pa že dolgo nisem nasmejala.
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 12:15:05
|
|
|
|
Pupica
|
moj me kliče šiška:ups:ne vem kje je to staknil...mislim, pa da kadar se v LJ zmeniva da se po šoli dobiva, mu rečem, jaz bom v Šiški:ups: Tio pa kliče pupica...he he zdej pa za to, ker skoz pije. Kadar pogledaš ima flašo vustih:)-Zdej vem zakaj sem bila med :nosecka: skoz žejna;) Drugače pa ji pravi še gospodična...
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 12:16:18
|
|
|
|
Pupica
|
Aja :kuza: pa kličemo pujsa:ups: To pa za to, ker kadar je dež in mokro, gre ona v največjo svinjarijo ležat, da jo morva potem skopat. Seveda je tut zelo umazana po tem. Je pa kar hecno, ko se potem kje spozabiva pa :kuza: kličeva pujsaaaaa;)Prlitei pa :kuza:namesto:pujs:;)
|
|
|
|
Najbolj čuden vzdevek... 28.6.2005 20:41:05
|
|
|
|
Joe
|
Kaj pa vem, kateri bi lahko bil najbolj čuden... Tu so moja imena za Jančiko: muki, smuki, muki smuki, ježek, ježek bežek, bežek, janček ježek, bubi, piki, jančika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?