Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Živjo punce! Potrebujem malo pomoči. Čez 5 mesecev se poročim in še nimam izbrane lokacije za poroko. Imela bi piknik varianto, nekje na prostem. Ali katera pozna kakšno primerno lokacijo za takšno poroko. Gostov naj bi bilo okoli 80.
V Bistri smo bli tud mi na eni taki poroki pa ni blo švoh! Veš kje je tud fajn v Skaručni! Že veš kdo ti bo peku? Mesnica Čižman iz Gamelj dela full fajn take fešte! Velik sreče !
za peko smo se neki menil z mesarijo Čižma, imajo kr kul ponudbo. Pa dost ugodno. Drgač se bova pa v Plečnikovi cerkvi v Črni vasi poročila. To je res najlepša cerkvica! :) Hvala punce za vse informacije!
jana k jaz poznam en full lep piknik plac, sam je na koroškem, šmartno pri slovenj gradcu... če vama ni daleč.
Zelo lep ambijent pogled na dolino vse okorg zeleno... pa še dragno ni neki čez 100eu je najem če se ne motim... no to bi blo potreno vprašat. matičar vas pa lahko pride kr gor poročit
Jaz sme bila na poroki v Bistri pri Vrhniki in prav romantično tam. Pojdi si pogledat, paviljonček, račke, narava, krasno je. Skarušna odvisno od klientele, so zelo sproščeni in ustrežljivi. Lačen ne bo noben in zabavali se boste. Sem bila na eni drugi poroki v Skaručni in je bilo zelo sproščeno in odlično za prste obliznit. Zraven imajo sobe za nočitev, tako, da je tudi iz tega vidika priročna točka za oddaljene svate.