Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj počnete, ko se kopate? 27.6.2005 22:24:30
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Naš Jaša tud ful uživa, ko se kopa in rad maha z rokicama. Zelo rad se tudi odriva z nogami, tako, da moramo kar paziti, da se z glavo ne zaleti v nssprotno stran banjice :). A jo vi kopate v "ta veliki" banji, mi imamo kar veliko banjico za otroke, pa mu je že skoraj premajhna lp
|
|
|
|
Kaj počnete, ko se kopate? 27.6.2005 22:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Primem ga za noge in ga na glavo obrnjenega vozim po banji sem in tja. Ne, saj ne:).
|
|
|
|
Kaj počnete, ko se kopate? 27.6.2005 22:29:01
|
|
|
|
babylove
|
Kako že gre 'barčica po morju plava'? Melodija je pa enaka kot pri 'siva kučma, bela brada'? Naš je star 5,5 meseca in čofota v veliki banji, hrbtno in prsno. Ko lebdi na trebuščku, so mu zanimive morske zvezdice, ki sem jih prilepila na dno kadi. Sede pa lovi morskega psa in delfina. Voziva se gor in dol po banji. Ko ga dvignem tako, da z nogicami vodo doseže, pa veselo brca in škropi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?