|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clearblue-prosim pomoč
12.1.2010 13:34:22   
Anonimen
Imam otročka starega 1 leto in jemljem KT, sem pa v zadnjem ciklusu dve tabletki pozabila vzeti, sem ju pa potem takoj naslednje jutro (to se mi je v 7 letih uporabe že večkrat zgodilo, pa nisem zato nikoli zanosila). Ker mi je že par dni nenormalno slabo, kar zame sploh ni značilno in ker so te slabosti zelo podobne tistim iz časa nosečnosti, sem danes naredila CB. Vodoravna črta se vidi dobro, tista navpična, ki potem tvori +, pa je le zelo rahel obris - če ne bi dobro pogledala, tega obrisa niti ne bi videla.

Se je pri kateri od vas tudi videl zelo rahel obris navpične črtice pa potem ni bila noseča? Bom pa test seveda čez kakšna dva dni ponovila...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Clearblue-prosim pomoč
12.1.2010 13:44:42   
janapan
Ma ne vem če ti to kaj pomaga, jaz sem enkrat ko mi je ene dva dni zamujala delala cb, kjer je bila druga črtica res rahlo rahlo vidna, sem se že veselila da sem noseča, pa sem pol naslednji dan dobila menstruacijo. Zdej al je šlo za zelo zgodnji splav al je bilo lažno pozitivno se nisem nikoli spraševala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2010 14:19:39   
romy
mislim da si noseča, vendar še zelo zgodaj.
Testi so kar zanesljivi.

lp

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2010 14:22:52   
zmajaz
ClearBlue je precej zanesljiv test, tako da je možnost, da si noseča, kar velika, če se kaže rahla črtica. Vsekakor ponovi test - najboljše takoj zjutraj, ko je urin najmanj razredčen.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2010 15:03:52   
Urska09
Tudi pri meni je bila ena črtica komaj vidna. Pa sem bila noseča. Test sem pa delala cca. 14 dni potem, ko bi morala dobit menstro. Meni se zdi, da na škatlici piše, da če test dela bolj pozno je lahko črtica slabše vidna.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2010 15:23:42   
Božička09
Tudi jaz sem imela šibko črtico, sicer na drugem testu, čez dva dni sem ga delala ponovno z manj občutljivim testom in - bum! zeeloo močna črtica. Tako da ... user posted image

Po moje ni važno, kakšna je črtica, važno je, da je - bolj, kot jakost, je važna njena debelina.

LP.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2010 19:02:20   
Anonimen
glede na to, da si jemala kt je zelo malo možnosti da si noseča. jst sm večkrat pozabla tudi več tab, pa nism zanosila...

ponovi test čez par dni

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2010 20:03:38   
Nefretiti
Meni je tudi že pokazal +, pa je čez nekaj dni prišla M.
Prvič, ko se mi je pokazala šibka črtica pa je bila IMN. Jaz se ravno teh šibkih najbolj bojim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2010 20:49:52   
Anonimen
Tudi meni se je enkrat zgodilo, da sem pozabila vzeti tabletko in sem mislila da sem zanosila, ker mi je bilo slabo in menstre skor nisem dobila. Ko sem naredila test pa je bil pozitven. Sem se naročila pri gin. ta pa me je kregala da to sploh ni možno, da bi tako zanosla. Po pregledu je ugotovila, da je bil test lažno pozitiven, jaz pa nisem nikoli več šla k njej in sem zamenjala gin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2010 12:04:35   
Alči
Moj nasvet je da probaš še en test naredit čez nekaj dni, pa daj kupi kak drug test....Meni je clearblue kazal -, no pa sem bila že več kot 2m noseča, tako da sem probala test ki mi ga je predlagala sodelavka-Babycheck, je bil pa takoj +user posted image user posted image user posted image smo skakali do stropa, sploh po prejšnjih dveh neg..

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2010 14:13:07   
lmatejal
Pozdravljene!!

Sem nova na tem forumu in imam eno vprašanje za tiste bolj izkušeneuser posted image

Danes mi M zaostaja 4. dan, opravila sem test nosečnosti s clearblue...pojavile se je sicer plusekuser posted image )))))
ampak je vodoravna črtica malo slabše vidna (taka črtkana) navpična pa je zelo dobro vidna....to pomeninosečnost ali ne??

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2010 14:15:10   
Anonimen
Ni nujno da si noseča.
Meni je test pokazal + ko sem imela cisto na jajčniku in
nisem bila noseča. Sem se pa ravno tako slabo počutila kot ti.

(odgovor članu lmatejal)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2010 16:47:54   
KaOs
IZVIRNO SPOROČILO: lmatejal

Pozdravljene!!

Sem nova na tem forumu in imam eno vprašanje za tiste bolj izkušeneuser posted image

Danes mi M zaostaja 4. dan, opravila sem test nosečnosti s clearblue...pojavile se je sicer plusekuser posted image )))))
ampak je vodoravna črtica malo slabše vidna (taka črtkana) navpična pa je zelo dobro vidna....to pomeninosečnost ali ne??

AHA!!!! ŠE ENA user posted image

IMATEJAL - vodoravna črta naznačuje samo vpoj urina---navpična pa je tista, ki se ti pokaže če si noseča, če nisi pa je ni!!!!!

ČESTITAM!!!!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2010 21:29:25   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: lmatejal

Pozdravljene!!

Itak da si noseča!!!! Meni je CB pri 2 nosečnostih pokazal enako: ena črtica močna, druga rahla, komaj vidna. Pa sem za svaki slučaj naredila še en test drugega proizvajalca in..... Bingo!

Čestitke in čim lepšo nosečnost ti želim!

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?